Preskoči na vsebino
Configurator

INTRAREA IN CELE MAI FRUMOASE POVEȘTI ALE VIEȚII

Uși de intrare

Îți dorești sa experimentezi o senzație de căldură și confort când vii acasă. Găsește modelul de ușă care să trezească bucurie în tine de fiecare dată când treci pe lângă el. Ușile noastre realizate manual sunt iubite în întreaga lume datorită designului lor excepțional și utilizării inteligente a tehnologiei. Ești gata să alegi? Descoperiți Ușa de Intrare Visată.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Modele de uși de intrare Pirnar

Cea mai inovatoare ușă
de intrare a viitorului

Ușile de intrare Pirnar nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, ci și funcționale și tehnice. Cu o abordare inovatoare, stabilim tendințe în industrie de mulți ani în calitate de producător lider de uși exterioare, creând „cele mai mari hituri din lume”: ușă de intrare glisantă automat cu recunoașterea facială a proprietarului, mânere invizibile, scanere de amprente, uși exterioare din aluminiu solid, cu design tridimensional, uși cuplanare cu elemente încastrate, mânere din metal strălucitor și uși de intrare în dimensiuni extraordinare.

 • Dimensiuni uși de exterior #1
  UȘI DE INTRARE CU DIMENSIUNI EXTRAORDINARE

  Interioarele mari cu tavane înalte, vile magnifice, conace și opere de artă din arhitectura modernă au nevoie de mai mult decât o dimensiune standard a ușilor de intrare. Ușile de exterior Pirnar sunt realizate în design Grande, cu înălțime și lățime excepționale pentru a da o impresie de grandoare. Cea mai înaltă ușă, cu o înălțime de 9 m, împodobește intrarea unei vile din Dubai.

 • Inovația Theatrica #2
  UȘA DE INTRARE IN VIITOR

  Ușa glisantă de intrare Pirnar Theatrica este prima ușa de intrare in casă fară atingere si complet automată care se deschide si se inchide doar pentru proprietar, fara ca proprietarul sa fie nevoit sa o atingă. Ușile de intrare elegante din gama Ultimum Pure sunt caracterizate o suprafață complet plană, în timp ce in colecția Multilevel vom regăsi modele tridimensionale cu un relief ondulat în formă de dune de nisip și valuri oceanice.

 • Tehnologii moderne in manufacturarea ușilor de exterior #3
  INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

  La Pirnar, dezvoltăm în mod constant tehnologie modernă și inovații de design pentru ușile de intrare, care contribuie la confort și la o securitate mai mare. Acestea includ primul model de ușă de exterior din lume cu un mâner retractabil automat și cea mai robustă construcție CarbonCore, care permite modelului dumneavoastră să reziste la toate condițiile meteorologice.

 • Mânere premiate de top #4
  MÂNERE IMPRESIONANTE

  Mânerul exterior este partea cea mai personală a ușii de intrare. Fiecare locuitor îl atinge de cel puțin o mie de ori pe an, motiv pentru care noi cei de la Pirnar îi acordăm o mare atenție. De asemenea, vă puteți înfrumuseța intrarea și casa cu mânerul MagmaLux din inox strălucitor sau cu modelul de mâner CrystaLux. Cu modelele personalizate LabeLux, puteți aplica orice litere sau cuvânt într-o variantă iluminată.

Capodopere frumoase realizate din materiale prețioase

La Pirnar, nu suntem niciodată mulțumiți de ceea ce există deja. Inovația este înrădăcinată în ADN-ul nostru și ne străduim constant să stabilim noi tendințe în industrie. Prin urmare, utilizarea materialelor nu se limitează la aluminiu sau lemn, ci este, de asemenea, îmbogățită cu fibră de carbon, design cu sticlă și oțel inoxidabil. Produsele finite sunt întotdeauna rezultatul cunoștințelor de ultimă oră, al sinergiei lor reciproce și al atenției la detalii.

 • ALUMINIU
  Aluminiu pentru usi de exterior
  Vedere exterioară
  Vedere interioară

  CONSTRUCȚIE
  Aluminiul este un material ușor din punct de vedere al greutății, dar foarte de puternic, făcând întreaga structură a ușii de exterior extrem de rezistentă și durabilă.

  MÂNERE
  Există o gamă largă de mânere de diferite lungimi, forme și culori. Le poți ilumina după cum dorești, le poți personaliza sau le puteți echipa cu un scaner de amprente.

  FOAIA DE USĂ
  Poți alege dintre opțiuni de culoare nelimitate și posibilități multiple de tratare a suprafeței. Și le poți combina și cu lemnul.

  PLACA DE PROTECȚIE
  Un accesoriu estetic și practic pentru foaia de ușă de la intrare este un ornament de protecție din oțel inoxidabil, care poate fi echipat opțional cu iluminare LUX.

  BALAMALE
  Poți opta pentru balamale vizibile sau ascunse.

  MÂNER
  Există mai multe tipuri de opțiuni frumoase disponibile, de la mânere rotunde, dreptunghiulare, cu iluminare Lux sau în ediția neagră Nero.

  POSIBILITĂȚILE NELIMETATE ALE ALUMINIULUI

  Aluminiul, cu proprietățile sale atrăgătoare, face posibilă proiectarea celor mai inovatoare intrări în casă. Puteți alege practic orice formă și dimensiune. Este o substanță excelentă pentru intrări glisante în casă, uși de intrare inteligente sau uși clasice noi.

  Uși de intrare din aluminiu

 • LEMN
  Tipuri de lemn pentru usile de exterior
  Vedere exterioară
  Vedere interioară

  SOLIDITATE
  Lemnul masiv este folosit la fabricarea ușilor de exterior din lemn, oferindu-le o rezistență structurală excepțională.

  MÂNER
  Sunt realizate dintr-o varietate de materiale, într-un aspect clasic sau echipate cu cea mai recentă tehnologie.

  TIPURI DE LEMN
  Ușile din lemn sunt realizate din trei tipuri de lemn masiv: molid, stejar si zadă și pot fi combinate și cu aluminiul.

  IZOLAȚIE
  Lemnul masiv oferă o izolare fonică și termică foarte bună. Ușile sunt tratate suplimentar prin incorporarea diferitelor materiale izolante in ele.

  BALAMALE
  Poți opta pentru balamale vizibile sau ascunse.

  MÂNER
  Există mai multe tipuri de mânere frumoase disponibile, de la mânerele rotunde, dreptunghiulare, cu iluminare Lux sau în ediția neagră Nero.

  O NOTĂ TRADIȚIONALĂ SAU MODERNISM INDRĂZNEȚ

  Lemnul masiv și natural este unul dintre cele mai vechi materiale de construcție care nu se demodează niciodată. Când vine vorba de proiectare și modernizare cu cea mai recentă tehnologie, ușile din lemn pot ține pasul cu ușile moderne din aluminiu. Proprietățile excepționale ale diferitelor tipuri de esențe naturale și prelucrarea cu cele mai moderne metode conferă fiecărui model de ușă Pirnar un aspect atrăgător.

  Uși de intrare din lemn

 • STICLA
  Usi de exterior cu sticla pentru mai multa lumina
  Vedere exterioară

  LUMINATOARE LATERALE ȘI SUPRALUMINĂ VERSATILE
  Intrările cu luminatoare laterale și supralumină sunt o soluție excelentă pentru a evoca un sentiment de putere și eleganță în casa ta și pentru a aduce mai multă lumină naturală în interior.

  ADĂUGIRI ESTETICE
  Sticla poate suporta multe procedee de finisare care o transformă intr-un elemnt magic: sablare, satinare, modele și motive unice, gravură sau creații în vitralii.

  PLACAREA CU STICLĂ
  Modelului de ușă i se poate adauga un finisaj din placare cu sticlă pentru a-i conferi un aspect sofisticat, minimalist și plin de farmec.

  GEAM DE SIGURANȚĂ
  Pachetul de geam securizat cu trei sau chiar patru foi de sticlă oferă securitate suplimentară pentru casa ta și, de asemenea, previne eficient pierderile de căldură.

  STICLA

  Este un detaliu frumos care nu are doar o funcție decorativă, ci oferă și iluminare suplimentară pentru spațiul din spatele ușii exterioare. Mai ales în spații mai mici sau în încăperi cu lumină naturală puțină sau fără lumină naturală, chiar nu poți da greș cu decizia de a combina opțiunile de vitrare cu opțiunile alese de aluminiu sau lemn.

 • CARBON
  Construcție stabilă CarbonCore

  CEA MAI PUTERNICĂ CONSTRUCȚIE
  Am dezvoltat cea mai puternică construcție a profilului pentru modelele de uși din aluminiu, care le împiedică să se deformeze în soarele arzător sau în cea mai friguroasă iarnă.

  NEGRU ELEGANT
  Toate elementele individuale ale cadrului ușii CarbonCore vin în negru elegant.

  MÂNERE
  Elementele negre ale construcției CarbonCore sunt frumos completate de negrul excepțional al seriei Nero Edition.

  PRAG INFORT
  Pragul ranforsat, realizat dintr-o combinație de carbon și aluminiu, oferă o rezistență excepțională a îmbinării, care depășește cu mult îmbinarea tradițională a pragului și a tocului ușii.

  BALAMALE
  Balamalele construcției CarbonCore nu sunt doar extrem de robuste, ci și plăcute din punct de vedere estetic, deoarece sunt perfect aliniate cu suprafața ușii la interior.

  MAGNET WEATHERSEAL
  Am dezvoltat un unic Magnet WeatherSeal, care face ca garniturile CarbonCore să fie etanșe ca un perete.

  CARBON

  Fibrele de carbon sunt extrem de ușoare, puternice și de multe ori mai rezistente decât oțelul. Sunt folosite în cele mai moderne avioane, mașini de curse și, bineînțeles, în cele mai moderne uși de intrare Pirnar. Combinația dintre aluminiu și carbon asigură o ușurință excepțională, dar și o mare durabilitate a ușii de la intrare în același timp. Pirnar CarbonCore este singura construcție patentată din compozit de carbon pentru designul ușilor de intrare din intreaga lume.

 • INOX
  Inox

  MATERIAL REZISTENT
  Mânerele exterioare si cele de la interior realizate doar din oțel inoxidabil și sunt mult mai rezistente la intemperii, nu ruginesc și sunt mai stabile static decât alte opțiuni din alte metale.

  ÎNTREȚINERE UȘOARĂ
  Inoxul este foarte durabil și ușor de curățat cu partea moale a unui burete sau a unei cârpe de curățare, în comparație cu alte suprafețe.

  ESTETIC ȘI ATRACTIV
  Datorită strălucirii și posibilităților nelimitate de design, creăm capodopere atrăgătoare din oțel inoxidabil care pun o amprentă extraordinară asupra aspectului general al ușii.

  CALITATE EXCEPȚIONALĂ
  Toate capodoperele Pirnar sunt lucrate manual, piese speciale din oțel inoxidabil solid, contemporan de înaltă calitate.

  INOX

  Oțelul inoxidabil sau Inoxul este alegerea perfectă pentru fabricarea mânerelor pentru foile de ușă clasice sau moderne, deoarece este rezistent la rugină și necesită puțină întreținere. La Pirnar, petrecem mult timp realizând modele din inox, deoarece necesită un finisaj magistral și șlefuire precisă a suprafeței pentru a obține un aspect unic și elegant.

Alegeți dintre modelele premiate și cele mai populare

Aruncă o privire la gama largă de modele a celor mai frumoase, cele mai bine vândute și premiate uși de design de intrare.

 • Ultimum Pure 635
  Aluminium model 635
 • Ultimum Pure 626
  Aluminium model 626
 • Premium 1110
  Aluminium model Premium 1110
 • Premium 1673
  Aluminium model Premium 1673
 • Premium 1920
  Aluminium model Premium 1920

 • Premium 1641
  Wooden models 1641
 • Ultimum Pure 614
  Wooden models Ultimum Pure 614
 • Premium 0170
  Wooden models Premium 637
 • Premium 1882
  Wooden models Premium 1882
 • Ultimum Pure 637
  Wooden models Ultimum Pure 637
 • Premium 1031
  Wooden styles Premium 1031
 • Premium 0160
  Wooden designs Premium 0160

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

 

Accesorii unice pentru ușa ta de intrare

Accesoriile unice, fiecare reprezentând o soluție sofisticată în ceea ce privește securitatea estetică și confortul, transformă design-ul ușii de intrare Pirnar în capodoperă. O gamă infinită de culori (antracit, alb, gri, negru etc.), opțiuni de finisare cu materiale prin suprapunere, strălucire de ultimă generație pentru deschiderile interioare sau exterioare, praguri, finisaje de sticlă și opțiuni de personalizare fac fiecare model de ușă absolut special de fiecare dată. Îmbunătățiți intrarea cu mecanisme de deblocare ultramoderne.

Mânere unice și bare de tragere

Mânerul de pe ușa de exterior este cea mai personală parte a ușii. De aceea, la Pirnar le dedicăm mult timp și efort. Acestea vă permit să afișați în mod elegant nota personală asupra designului ușii exterioare într-o varietate de moduri. Aruncă o privire la selecția largă de opțiuni brevetate și premiate internațional.

 • FORMA ROTUNDĂ ȘI DREPTUNGHIULARĂ
 • EDIȚIA NERO
 • LUNGIME ȘI STRĂLUCIRE PERSONALIZATE

Cele mai bune manere pentru usile de intare

Opțiuni de vitrare magnifice pentru diferite scopuri

Designul cu sticlă pe o ușă de exterior servește atât scopurilor decorative, cât și practice și este acum un plus extrem de funcțional și frumos pentru o ușă de intrare modernă. Oferă o sursă suplimentară de lumină naturală și adaugă un sentiment de monumentalitate casei tale. Cu nenumărate opțiuni de finisare, oferă eleganță, minimalism și siguranță suplimentară.

Entry house doors with glass

Selecție mare de culori și decoruri din lemn

Pentru ușile de exterior din aluminiu, pe lângă culoarea albă in standard, oferim o gamă largă de culori netede mate, culori metalice, culori cu granulație fină și culori cu aspect de decor din lemn. Pentru ușile exterioare din lemn sunt disponibile glazuri și uleiuri pentru stejar, zadă și molid. Designul ușilor de exterior, mânerele și barele de tragere pot fi, de asemenea, selectate în diferite culori și completează aspectul general pentru a crea un întreg unic.

 • PALETAR RAL
 • STRUCTURĂ FINĂ
 • DECOR ȘI FINISAJE DE LEMN

Alegerea celor mai bune variante de culoare pentru usa ta

Încuietori de înaltă calitate pentru securitate și confort absolut

Ușile de exterior Pirnar oferă întotdeauna un nivel ridicat de securitate al intrării. Sunt echipate cu încuietori multipunct contemporane de cea mai bună calitate, cu cârlige solide de siguranță. Acestea conțin cilindri de top, de cea mai bună calitate și o rozetă de siguranță. Pentru cei care doresc și mai mult confort, fiecare model poate fi deschis cu un scaner de amprente Securo.

 • ARMO ȘI ARMO CONFORT
 • SCANNER SECURO
 • ONETOUCH

Broaste speciale pentru securitatea locuintei

Alte accesorii

La Pirnar oferim și mai multe accesorii și implementarea acestora, de la ornamente reflectorizante de protecție și decorative, iluminare LUX, truse de întreținere și curățare. Aflați mai multe despre detaliile gamei largi de accesorii și alegeți-le pe cele perfecte pentru ușa visată.

 • PLACĂ DE PROTECȚIE
 • ILUMINARE LUX MAGIC
 • CUTIE DE SCRISORI SI CIFRE

Accesorii confortabile

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

PIRNAR

Sfaturi pentru alegerea ușii de intrare perfecte

 • Sfaturi si ajutor pentru luarea decizie

  Atunci când alegeți o ușă de intrare, trebuie să aveți în vedere multe aspecte și să aveți cele mai bune bune soluții pentru: preț, material sau combinație de materiale, calitatea manoperei, specificații tehnice, funcționalitate, cerințe de întreținere și, nu în ultimul rând, estetică.

  Cu noi, vă puteți planifica cu atenție designul modern, mult visat al ușii de intrare pe parcursul întregului proces de selecție și achiziție, fie că doriți să stilazați o casă conform celor mai recente trenduri arhitecturale sau să aveți o ușă tradițională fermecătoare. Cu o consultație personală în showroom-ul nostru și o manoperă fără compromisuri, ușa ta personalizată de exterior se va potrivi perfect cu stilul ales și vă va completa frumos casa.

 • Efectuarea măsuratorilor pentru ușa de intrare

  Măsurarea ușii de intrare este o sarcină solicitantă, pe care este cel mai bine să o lăsați în grija profesioniștilor cu experiență. În cazul unei clădiri noi, dimensiunile noilor uși sunt mai ușor de determinat, acestea fiind de obicei deja incluse în planurile de arhitectură sau de construcție.

  Atunci când renovați o casă, dimensiunile aproximative ale modelului actual sau ale deschiderii peretelui sunt suficiente pentru o cotație aproximativă, iar mai târziu puteți lăsa măsurătorile exacte în seama experților de la Pirnar.

 • Livrare si montaj

  Calitatea montajului ușilor de exterior joacă un rol crucial în funcționalitatea și durabilitatea acestora. Dacă doriți ca ușa de intrare aleasă să vă ofere zeci de ani de servicii fidele, cea mai bună izolație fonică și termică, și să funcșioneze mereu ca in prima zi, atunci lăsați instalarea în seama profesioniștilor cu experiență.

  Instalarea profesională a ușilor de intrare presupune șase pași:

  • Pregătirea si măsurarea peretelui inaintea montajului
  • Punerea pe poziție a tocului si așezarea lui in boloboc,
  • Ancorarea si prinderea mecanică a tocului,
  • Așezarea foii de ușă în balamale si reglarea ei,
  • Sigilarea cu spumă perimetral a luftului dintre perete si toc
  • Montarea feroneriei si verificarea deschiderii si inchiderii ușii

  Ușile de exterior instalate corect și profesional necesită, de asemenea, întreținere regulată pentru a asigura o funcționalitate impecabilă și o durată lungă de viață.

 • Întreținerea și îngrijirea ușilor din față

  Ușile de exterior sunt expuse multor influențe externe, de la vreme și fluctuații de temperatură până la gaze industriale, praf și murdărie. Prin urmare, au nevoie și de întreținere regulată. Ce implică toate acestea depinde de materialul ales pentru ușa de exterior.

  Ușile din lemn necesită mai multă îngrijire și întreținere. Acestea trebuie protejate de soare și umiditate (de preferință cu o copertină). De asemenea, este recomandabil să reîmprospătați anual vopseaua sau lacul ușilor din lemn. Curățarea regulată (cu detergenți speciali pentru lemn sau un amestec ușor de săpun și apă) va asigurăca finisajul va rămâne frumos și curat pentru anii următori.

  Usile de intrare din aluminiu cu sau farp decupaje cu sticlă nu au nevoie de multă ingrijire și întreținere, este suficientă o cuățare amănunțită de doua ori pe an cu detergenți ușori, cu pH neutru sau alcalini.

  Ușile de sticlă cu suprafețe vitrate trebuie curățate cu un detergent de sticlă, asigurându-vă că suprafețele din lemn sau aluminiu nu intră în contact cu agentul de curățare.

  Ușile trebuie curățate toamna și primăvara la temperaturi moderate de cel mult 25 de grade Celsius. Indiferent de materialul ales, ușa de intrare trebuie ștearsă întotdeauna cu o cârpă moale, non-abrazivă, după curățare.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top
Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă.
Aceste cookie-uri nu afectează confidențialitatea dvs. Mai multe detalii