Preskoči na vsebino
Configurator

Certificări

CE mark

CE

Eticheta CE este principalul indicator al conformității unui produs și confirmă că acesta îndeplinește cerințele esențiale pentru siguranța consumatorului, sănătatea și protecția mediului, prevăzute de legislația Uniunii Europene. În conformitate cu legea, etichetarea produselor protejează interesul public prin necesitatea unor produse sigure, deoarece sprijină și permite libera circulație a mărfurilor în interiorul UE prin mecanisme legislative. Toate ușile Pirnar poartă marcajul CE.

Ift Rosenheim - testing laboratory

Ift Rosenheim

Ift Rosenheim este un laborator de testare recunoscut la nivel internațional. Efectueaza masurători, teste, inspecții si certificări pentru ferestre, fațade si uși. Pirnar testează și certifică în mod regulat la Ift Rosenheim pentru etanșeitate la apă, etanșeitate la aer, etanșeitate la vânt, clase de efracție RC2 și conductivitate termică.

 Providers of data

D & B D-U-N-S- Registered

D & B D-U-N-S-Registered este cel mai important furnizor mondial de date de afaceri, analiză și interpretare de aproape 200 de ani. Pirnar a urmat de mulți ani liniile directoare și tendințele lor de afaceri în domeniul tâmplăriei, pe baza cărora luăm decizii de afaceri informate și de încredere.

Slovenian institute ZAG

ZAG

ZAG este institutul central lider în domeniul larg al construcțiilor din Slovenia, unde Pirnar testează în mod regulat materialele, efectuează teste sau testează parametri precum izolarea fonică și termică a materialelor pentru ușile de intrare.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top