Preskoči na vsebino
Configurator

CAPODOPERE IN NEGRU ELEGANT

Colecția Nero Pirnar

O colecție de accesorii sofisticate, pentru ușile de exterior, intr-o culoare negră elegantă.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Uși de intrare dramatice

La Pirnar, suntem încântați de cea mai recentă inovație, ediția Nero. Colecția constă in accesorii sofisticate pentru ușile de exterior, în negru, care exprimă încredere, maturitate și autoritate, în același timp dramatice, elegante și îndrăznețe. De ce îndrăzneț? Pentru că utilizarea negrului în design și arhitectură necesită abilități speciale și un ochi antrenat. Folosite corect și executate profesional, putem schimba aspectul oricărei ambianțe, intrări sau clădiri într-un mod spectaculos. Priveste filmarea.

Pirnar Nero Edition video

Accesorii unice ca exces de design

Maeștrii meșteri de la Pirnar au reușit încă o dată să creeze un design inovator. În plus, au finisat mânerele ușilor, ornamentele de protecție și încuietorile cu un finisaj sofisticat de vopsea neagră care le oferă o notă de atemporalitate.

Mânere de tragere LabeLux Colecția Nero

Mânerele ușilor din ediția Nero accentuează estetic aspectul întregii zone de intrare. De remarcat este celebrul, premiat mâner de ușă LabeLux, care necesita o precizie excepțională datorită complexității produsului în finisajul negru. Ore de prelucrare de precizie a metalelor cu lustruire fină au produs un rezultat unic care împodobește ușa de la intrare a proprietarilor celor mai moderne locuințe.

LabeLux Nero Edition

Mânerele din Colecția Nero

Am adăugat o notă de eleganță mânerelor ediției Nero. Sunt deosebit de uluitoare atunci când sunt iluminate cu uimitoarea iluminare LUX de la Pirnar. MagmaLux oferă mânerelor un aspect extrem de dinamic, în timp ce iluminarea discretă din spate a mânerului oferă un plus decorativ subtil.

Editia Nero manere speciale

Plăci de protecție si decorative din Colecția Nero

Decorațiile sunt disponibile și în negru atemporal. Ca o completare a mânerelor ușilor, acestea subliniază în mod dramatic aspectul întregii zone de intrare și arată deosebit de spectaculos cu ușile de intrare în culori deschise și în decorurile din lemn.

Plăci de protecție - Nero Edition

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top