Preskoči na vsebino
Configurator

ACCESORII ELEGANTE SI INTELIGENTE

Accesorii pentru ușile de exterior

Accesorii interesante pentru a oferi ușii de exterior aspectul perfect

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

O selecție uimitoare de accesorii unice

Frumusețea este ascunsă în detalii, iar accesoriile unice fac o ușă de exterior sa fie irepetabilă și excepțională. La Pirnar, punem mare accent pe dezvoltarea produselor, deoarece dorim să vă oferim cea mai sigură si mai confortabilă experiență de viață posibilă. Actualizați-vă ușa de intrare cu scanner de amprente digitale și alte mecanisme de securitate de ultimă generație. De asemenea, puteți opta pentru iluminat special în foaia de ușă sau în alte accesorii, pentru mânere illuminate sau cu inscripții gravate.

Dimensiuni magnifice, peste standard

Marimea contează. În vile moderne, case cu tavan inalt si alte interioare specifice arhitecturii moderne, o ușă de intrare de dimesniuni standard pur si simplu nu ar fi potrivită. Ușile de exterior Pirnar selectate pot fi realizate in versiunea Grande, pentru a oferi grandoare prin lățimea si înălțimea excepționale. Sunt realizate practic fără restricții de dimensiuni, ca uși cu balamale sau ca uși pivotante. Astfel, confera impresia de eleganță luxoasă. Iar designul de ușă de exterior dublă Grande sau cel de ușă de exterior Grande cu luminatoare laterale amplifica si mai mult senzația e grandoare.

Află dimensiunile

Ușă dublă

Frumoase mânere de exterior și de interior

Mânerele sunt partea cea mai personală a unei uși de intrare. Toate mânerele PIRNAr sunt lucrate manual și sunt unicate deoarece sunt rezultatul producției proprii și a dezvoltării noastre in acest sens. Poți allege dintre formele tradiționale cilindrice sau rectangulare, mânere complet illuminate cu lumini LED in diferite modele, decorate cu cristale su personalizate cu numele tău. Este disponibilă si o serie de mânere negre – ediția NERO. Pentru a oferi casei tale un aspect cu adevărat modern, iți recomandăm primele mânere One Touch din lume, care sunt retractabile si se prelungesc discret pe foaia de ușă, luminând-o frumos.

 • LabeLux
 • CrystaLux
 • MagmaLux
 • OneTouch
 • Ediția Nero

Alege mânere unice

Mânere unice

Accesorii antemporale din sticlă premium

Folosim sticla pentru a proiecta intrări sofisticate, moderne sau uși de intrare clasice si atemporale. Puteți alege dintr-o gamă diversă de modele decorative in dungi, simple sau multicolore realizate pe sticlă clară sau satinată. Sticlă tip vitraliu adaugă o notă clasică ușii de exterior, in timp ce placarea cu sticlă oferă o modernitate ușii de intare. Alegând unul sau doua luminatoare laterale pentru ușa de exterior vei aduce atât lumină naturală in casă cât si un plus de siguranță datorită sticlei securizate.

 • Transparent
 • Satinată
 • Vitraliu
 • Sticlă fumurie
 • Placare cu sticlă
 • Sticlă

Alege tipul de sticlă potrivit dorintelor tale

Design cu sticlă

O gamă bogată de culori si decoruri imitații de lemn

La Pirnar, oferim o gamă bogată de culori netede mate, metalice, cu textură fină si decoruti imitație de lemn pentru ușile din aluminiu. De asemenea, pentru ușile din lemn sunt disponibile finisaje din furnir natural de stejar, molid sau larice uleiate sau lăcuite. Mânerele fixe de exterior, mânerele mobile de interior si plăcile protectoare pot fi, de asemenea, selectate in diferite culori pentru a întregi aspectul unitar. Culoarea va evidenția intotdeauna povestea ta, personalitatea si temperamental. Alege-o cu grija si accentuează, astfel, intrarea in casa ta cu accesorii sofisticate.

 • Culori mate
 • Culori metalice si structurate
 • Décor imitație lemn
 • Finisaj lăcuit
 • Finisaj uleiat

Explorează culorile pentru ușa de exterior

Gamă variată de culori

Sisteme de rezistență superioare

La Pirnar, oferim cele mai sigure sisteme de incuiere. Scanerul de amprentă digitală este unul dintre cele mai utilizate sisteme suplimentare de deblocare a ușii de exterior. Dar ușa de exterior poate fi conectată si la alte sisteme de deblocare de la distanță, prin aplicații sau prin interfon. Sistemele de auto incuiere moderne oferă si descuiere automată fară să mai porți grija cheii, setări personalizabile, securitate maximă si o durată de viată mai lungă pentru sistemul in cauză. Pentru o protective suplimentară împotriva efracției si pentru un confort psihic sporit, am dezvoltat, de asemenea, o ușă cu adevărat inteligentă, care poate fi descuiată doar prin recunoastere facial.

 • SECURO scaner
 • sisteme de incuiere ARMO
 • mâner OneTouch

Află totul despre sistemele de incuiere

Deschide ușa de exterior fără cheie

Alte accesorii unice

Ușile de exterior Pirnar illuminate, înobilate cu piese de ciocănit, vizoare, plăcuțe cu numărul casei și alte accesorii, arată magic pe timp de noapte. Piesele cu care se poate ciocăni in ușă si luminatoarele laterale sunt deosebit de populare pentru modelele de uși de intare clasice, din lemn sau din aluminiu. Cu ajutorul acestor detalii frumoase, ușa de intrare in casa ta va straluci, emanând căldura si confort. Casa ta va deveni atractivă, sigură si demnă de admirație.

 • Piese de ciocănit in ușă
 • Vizoare
 • Numărul casei
 • Kit de intreținere

Scoate in evidență ușa cu micile accesorii extra

Accesorii unice

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Aruncă o privire la accesoriile multi-premiate de la Pirnar

Accesoriile sunt punctul culminant al oricărei intrări, iar noi, la Pirnar suntem mândri de accesoriile noastre premiate la nivel internațional, ce sunt rezultatul producției proprii și a nenumăratelor ore de lucru manual precis. Aruncă o privire și alege o piesă unică pentru tine.

 • ONETOUCH
  OneTouch maner special pentru usile
  ONETOUCH

  Pirnar OneTouch este prima si singura ușă de intrare cu mânerul exterior retractabil automat. Când scanerul de amprentă digitală își recunoaște proprietarul, mânerul de exterior iese automat și elegant din foaia de ușă, iluminând perimetral și ușa se descuie automat. La câteva secunde după inchiderea foii de ușă, aceasta se incuie automat si mânerul se retrage in foaia de ușă, împiedicând astfel oaspeții neinvitați să manipuleze intrarea.

 • GRANDE
  Uși mari Grande
  GRANDE

  Ușile Pirnar sunt produse și în dimesniunea Grande, mai mare decât media, conferind astfel impresia de grandoare prin înălțimea și lățimea lor excepționale – practic, fără restricții pe înalțime – posibilitate datorată versatilității aluminiului. Cea mai mare ușă de intrare pana in prezent a fost realizată pentru Emiratele Arabe Unite - o intrare magnifică din aluminiu de 7,4 m înălțime - ce împodobește o vilă din Dubai.

 • COLECȚIA NERO
  Pirnar Editia Nero
  COLECȚIA NERO

  Colecția NERO constă în accesorii sofisticate pentru ușile de intrare, in culoarea neagră, o culoare care exprimă încredere, maturitate și autoritate, dar in același timp este dramatică, elegantă si îndrăzneață. Mânerele de exterior si de interior, ornamentele de protecție si piesele de acoperire ale cilindrului au fost rafinate de către meșterii Pirnar prin aplicarea de vopsea neagră pentru a conferi o notă de sofisticare si atemporalitate.

 • LABELUX
  Mâner LabelLux
  LABELUX

  Frumosul mâner LabeLux permite personalizarea acestuia printr-o inscripție iluminată – numele de familie, un cuvânt sau poate o sintagmă ce inseamnă mult pentru familia ta. LabeLux este o invitație unică in intimitatea si adăpostul casei tale, marcând astfel jovialitatea, eleganta si inteligenșa ușii.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top