Preskoči na vsebino
Configurator

PENTRU SECURITATE, STIL ȘI FUNCȚIONALITATE

Sticlă uimitoare pentru ușile de exterior

Sticlă pentru o intrare elegantă, sigură si funcțională de la Pirnar. Ușile de exterior cu geamuri ornamentale bogate sau luminatoare laterale creează o intrare atemporală în casa ta.

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Meșteșuguri si design de neegalat

Sticla este un element frumos care nu este doar decorativ, ci oferă și caracter unei uși și creează o iluminare prietenoasă pentru zona din spatele ei. Combinația de sticlă și lemn sau aluminiu este perfectă pentru încăperi mai mici sau cu lumină naturală slabă sau deloc și oferă, de asemenea, o bună izolare și securitate.

 • Izolație multistrat #1
  Functionalitate remarcabila

  Mulți oameni sunt îngrijorați de eficiența energetică și securitatea sticlei atunci când iau în considerare încorporarea acesteia într-o ușă de intrare, dar acest lucru nu mai este necesar. La Pirnar,integrăm geamuri triple sau cvadruple care previn eficient pierderile de căldură, oferă un confort acustic superior și asigură un nivel ridicat de securitate.

 • Sticlă ornamentală #2
  Eleganta estetica

  Sticla termoizolantă solidă adaugă eleganță ușii tale și lasă lumina naturală să intre în casa ta. Sticla se pretează la multe tratamente și finisaje magice – sablare, glazură, suprapuneri, gravare, colorare... poate fi transparentă, colorată, opacă sau satinată. Posibilitățile sunt nesfârșite și limitate doar de imaginația ta.

 • Accesorii decorative realizate din sticlă #3
  Versatilitate

  Sticla poate fi integrată în ușa ta de intrare într-o multitudine de moduri și forme. Poate crea mici detalii în ușă, cum ar fi dungi orizontale sau poate fi inclusă ca o piesă centrală mare. Sticla vine in diferite forme, de la elemente pătrate si cu margini drepte pana la cele curbate, rotunjite, semicirculare sau ovale, in functie, bineinteles, de stilul clădirii, de preferințe si de estetica personală.

Elemente decorative din sticlă de cea mai bună calitate

Sticla este un element estetic și decorativ atemporal care vă transformă ușa intrarea într-o capodopera. La Pirnar, producem și tratăm singuri sticlă pentru a satisface chiar și cei mai pretențioși clienți. Tratamentele pe care le folosim includ:

 • sablare,
 • placări cu sticlă,
 • gravură in sticlă,
 • sticlă tip vitraliu,
 • staining,
 • călire, și
 • laminare antiefracție / de siguranță.
 • Sablare
 • Placare cu sticlă
 • Satinare
 • Vitraliu
 • Decor din sticlă

Luminatoare laterale

Nu numai că sticla este un element indispensabil pentru iluminarea intrărilor slab iluminate, ci este perfectă și pentru clădirile care sunt deja bine iluminate, dar în care dorim să aducem mai multă lumină naturală. Luminatoarele laterale sunt soluția perfectă și sunt deosebit de populare în rândul proprietarilor de proprietăți a căror ușă de exterior se deschide direct în living. Acestea pot fi poziționate pe una sau pe ambele părți ale ușii și pot fi de diferite forme și dimensiuni. Ele pot fi chiar mai mari decât ușa în sine! Lumina ne energizează și ne oferă o senzație de libertate și deschidere... de ce să nu o primim prin ușa de la intrarea in casă?

Uși de exterior cu luminatoare laterale

 • Ușă de intrare neagră cu luminatoare laterale
 • Ușă albă cu două luminatoare laterale
 • Ușă cu luminatoare laterale
 • Ușă de intrare verde - luminatoare laterale decorative
 • Uși clasice de intare cu luminatoare laterale în maro
 • Luminatoare laterale

Sticla securizată pentru protecția supremă a casei tale

Sticla este adesea percepută ca un material fragil; cu toate acestea, cu un tratament special îți poate transforma intrarea într-un bastion al securității. La Pirnar, nu numai că o întărim până la punctul de a fi aproape indestructibilă, dar ne asigurăm și că este rezistentă la spargere. Fară bucăți ascuțite, zimțate. Sticla securizată combinatăcu materiale solide, cum ar fi aluminiul sau lemnul, creeaza o ușă de exterior cu adevarat durabila, sigură si solidă pentru casa ta.

Sticlă securizată – ESG

Sticla securizată este sticla călită termic, cunoscută si sub denumirea de sticla termorezistentă. Este de patru până la cinci ori mai rezistentă la impact decât sticla obișnuită, are o duritate mai mare și este mai sigură la schimbările de temperatură. Principalul său avantaj este că nu se sparge și nu produce cioburi de sticlă periculoase, mai degrabă, sticla crapă și capătă aspectul unei pânze de păianjen, dar nu se sparge.

ESG

Sticlă securizată laminată – VSG

Sticla securizată laminată ofera protecție impotriva intrusilor si are un avantaj semnificativ față de sticla securizată termorezistentă. Este alcătuită din două sau mai multe geamuri de sticlă care sunt ferm lipite împreună cu folii PVB de diferite grosimi și proprietăți. Aceste folii împiedică separarea sticlei dacă se sparge, prevenind rănirea. De asemenea, sticla laminată face spargerea mai dificilă, deoarece nu se prăbușește, împiedicând astfel intrarea imediată a intrusului.

VSG

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Îngrijirea și întreținerea suprafețelor de sticlă

Curățăm suprafețele de sticlă cu detergent de sticlă, având grijă ca suprafețele din lemn sau aluminiu să nu intre în contact cu agentul de curățare. Curățarea ușilor se efectuează toamna și primăvara, la temperaturi moderate care nu depășesc 25 de grade Celsius. Indiferent de materialul ales, șterge întotdeauna ușa cu o cârpă moale, neabrazivă din microfibră, care este destinată curățării geamurilor și asigură o ștergere impecabilă, fără fibre și dungi. Unii oameni folosesc șervete de hârtie când curăță sticla, dar hârtia poate provoca daune și zgârieturi pe sticlă.

Curățarea uprafețelor din sticlă

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top