Preskoči na vsebino
Configurator

Valori record pentru izolația ușii de exterior

Când confortul tău este in joc, nu face compromisuri.

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

LASĂ ZGOMOTUL AFARĂ

SoundCore - izolare fonică pentru mai multă liniște și confort

SoundCore este soluția perfectă pentru ușile de exterior pentru casele din medii poluate fonic. În combinație cu o foaie de ușă si garnituri de etansare remarcabile, reduce poluarea fonică în spațiile de locuit cu mai mult de 18 ori în comparație cu o ușă de intrare lăsată larg deschisă. SoundCore reduce semnificativ intensitatea sunetului care trece printr-o ușă de exterior.

Izolare fonica SoundCore

Izolare fonica SoundCore
Izolare 
fonică
SoundCore se mândrește cu o valoare excepțională de izolare fonică de 42 dB. Spre deosebire de sistemele convenționale de izolare a ușilor din față, acesta atinge valori similare de izolare fonică ca și ferestrele.
Transmitanță termică superioară
Transmisie  
termică
Alături de izolarea fonică remarcabilă, ușile noastre asigură un nivel remarcabil de scăzut de transmisie termică.
Panou izolator
Panou  
izolator
Un panou de ușă izolat fonic remarcabil combinat cu o etanșare superioară și o construcție solidă a profilului CarbonCore asigură liniște și intimitate, chiar dacă locuiți pe cel mai aglomerat drum.
Optiune recomandata
Alegere 
recomandată
Izolarea fonică SoundCore este o alegere deosebit de potrivită pentru ușile din centrele urbane și alte medii zgomotoase.

LASĂ FRIGUL SI & CĂLDURA AFARĂ

ThermoCore – izolație termică pentru o caldură mai mare si o răcoare inviorătoare

ThermoCore cu izolația sa termică superioară este o soluție excepțională pentru clădirile rezidențiale. Panourile ultrasubțiri din nanofibră de sticlă, combinate cu alte materiale izolante, ajută la reducerea consumului de energie și generează astfel economii suplimentare la costurile de încălzire. Scurgerile de căldură sunt reduse cu aproape 20% comparativ cu ușile convenționale.

Izolare termica ThermoCore

Transmitanță termică superioară
Transmitanta 
termică
ThermoCore se mândrește cu o cotă de transmisie termică scăzută de 0,59 W/(m²K), care se traduce direct într-un consum mai mic de energie.
Izolare fonica SoundCore
Izolare 
fonică
Izolarea fonică bună, împreună cu izolația termică remarcabilă, se combină pentru a creea o ușă de intrare superb izolată.
Panou izolator
Panou 
izolator
Panoul izolator ultrasubțire din nanofibră de sticlă și alte materiale izolante excepționale au ca rezultat un nivel de izolare echivalent cu o placă de polistiren de 20 de ori mai groasă.
Optiune recomandata
Alegere 
recomandată
ThermoCore este o soluție ideală pentru zonele cu schimbarea anotimpurilor, ierni lungi și veri fierbinți. Mentine casa rece vara si retine eficient caldura iarna.

IZOLAȚIE RECORD

SupremeCore – izolare fonică și termică pentru căldură și liniște maximă

SupremeCore este soluția supremă pentru ușile din față pentru clădirile rezidențiale ce impresionează prin izolarea fonică și valorile de transmisie termică record. Panourile inovatoare de izolare fonică și termică se combină cu alte materiale pentru a crea o ușă solidă, cu o izolare fonică excepțională și cu cea mai mică pierdere de căldură posibilă. Nu este nevoie să faceți compromisuri la transmisia termică pentru a avea o bună izolare fonică.

Izolare fonica si termica SupremeCore

Transmitanță termică superioară
Transmitere 
termică
SupremeCore se mândrește cu un nivel record de transmisie termică scăzută de 0.62 W/(m2K).
Izolare fonica SoundCore
Izolare 
fonică
SupremeCore nu face compromisuri în ceea ce privește izolarea fonică. În ciuda transmisiei sale termice scăzute, se mândrește cu o valoare record de izolare fonică de 42 dB.
Panou izolator
Panou 
izolator
Combinația dintre panouri de izolare termică și acustică premium, etanșarea superioară Magnet WeatherSeal și construcția CarbonCore creează un nivel record de izolare fonică și termică.
Optiune recomandata
Alegere 
recomandată
SupremeCore este alegerea perfectă pentru cei care nu vor face compromisuri în ceea ce privește confortul. Este potrivit pentru case într-o gamă largă de medii și pentru toate condițiile meteorologice.

De ce este important să ai
o ușă de exterior bine izolată?

Ușa de la intrare se deschide adesea în living, unde au loc majoritatea activităților zilei. Acesta este motivul pentru care confortul interior este atât de important. O ușă de exterior bine izolată previne pierderile de căldură iarna, menținând în același timp temperatura confortabilă vara. La Pirnar, am dezvoltat soluții remarcabile de izolare a ușilor de exterior pentru cei care nu doresc să facă compromisuri cand vine vorba despre un mediu de viață confortabil.

 • 
Economie de energie datorită ușilor izolate foarte bine #1
  ECONOMISIȚI LA CONSUMUL DE ENERGIE

  În locurile cu condiții meteorologice extreme, consumul de energie crește din cauza pierderii căldurii din interior iarna sau a aerului rece vara. O ușă de exterior superb izolată vă ajută să economisiți bani la încălzirea sau răcirea casei.

 • Confortul vieții moderne într-o casă modernă #2
  BUCURĂ-TE DE CONFORTUL VIEȚII MODERNE

  Noile soluții oferă un confort de locuit mai mare. Pe lângă izolarea termică remarcabilă, izolarea fonică impresionează și în mediile zgomotoase mărește calitatea vieții și oferă o senzație de calm.

 • Reducerea amprentei de carbon #3
  REDU AMPRENTA DE CARBON

  Ușile de exterior eficiente din punct de vedere energetic reduc amprenta de carbon utilizând mai puțină energie pentru a vă menține casa la temperatura optimă.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top