Preskoči na vsebino
Configurator

LUME MINUNATĂ A UȘILOR DIN ALUMINIU

Uși de exterior din aluminiu

Ușile de exterior din aluminiu reprezintă echilibrul ideal între durabilitate, eficiență energetică și perfecțiunea estetică. Găsește modelul care să trezească bucurie în tine de fiecare dată când treci pe lângă el. Ușile noastre realizate manual sunt iubite în întreaga lume datorită designului lor excepțional și utilizării inteligente a tehnologiei. Ești gata să alegi?

CONFIGUREAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Cea mai versatile ușă de intrare

Aluminiul este sinonim cu modern, elegant și atractiv. În același timp, este un material de înaltă calitate, ecologic și durabil, potrivit în special pentru ușile de intrare in casă.

Ușile de intrare din aluminiu sunt cele mai potrivite pentru o casă modernă, dar datorită flexibilității lor mari, cu siguranță pot fi proiectate și într-un stil clasic.

Uși de exterior moderne din aluminiu perfecte pentru casa ta

 • Rezistența excepțională a aluminiului
  SOLIDITATE EXCEPȚIONALĂ

  Aluminiul este un material durabil, robust si solid, care este caracterizat și printr-o durată lungă de viață.

 • Usi rezistente la ploaie si intemperii
  REZISTENȚĂ SPORITĂ

  Aluminiul este un material extrem de durabil care poate rezista cu succes la efectele vremii si a fluctuațiilor mari de temperatură, facandu-l potrivit pentru orice locuință.

 • Panouri de usi izolate termic
  IZOLAȚIE TERMICĂ SUPERIOARĂ

  Modelele pot fi echipate cu izolație de înaltă calitate, ceea ce le face extrem de eficiente din punct de vedere energetic și economic. De asemenea si geamul termoizolant contribuie la o izolare termică excelentă.

 • Utilizarea versatila a aluminiului
  UTILIZARE VERSATILĂ

  Aluminiul permite realizarea ușilor de exterior în orice dimensiune, chiar mai mare decât media, precum și posibilități infinite de proiectare, tratare a suprafeței și aplicarea variațiilor de culoare.

 • Usi de exterior de securitate ridicata
  SECURITATE MAXIMĂ

  Rezistența materialului si protecția excepțională impotriva efracției caracterizează toate modelele de uși de intrare din aluminiu care iți protejează casa de intruși.

 • Usile din aluminiu sunt usor de intretinut
  INTREȚINERE UȘOARĂ

  Ușile din aluminiu nu necesită multă îngrijire și întreținere, este suficientă o curățare temeinică cu un agent de curățare blând, cu pH neutru sau alcalin.

 • Durabilitatea usilor din aluminiu
  DURABILITATE

  Aluminiul este un material extrem de prietenos cu mediul, deoarece poate fi complet reciclat la nesfârșit, fără a-și pierde calitatea în produsele din aluminiu reciclat.

Avantaje generale ale ușilor de intrare din aluminiu

Aluminiu ca material, are o stabilitate naturală și, prin urmare, este extrem de rezistent. Construcția stabilă asigură locuinței dumneavoastră o securitate excelentă și mărește protecția împotriva efracției pentru o locuință sigură în care să vă simțiți mereu protejat și confortabil, ca acasă.

Principalele beneficii ale ușilor din aluminiu, la o primă vedere

Datorită materialului de înaltă calitate pentru ușile exterioare cu grosime mare a foii de ușă și geamuri termoizolante, ușile de exteriordin aluminiu Pirnar asigură o izolare termică excelentă și, astfel, costuri reduse de încălzire.
 • proprietăți izolante excelente
 • modele unice
 • securitate excelentă
 • personalizabile individual
Alege dintre diferitele tipuri de sticlă pentru ușa ta de exterior, din aluminiu, cu decupaje cu sticlă sau cu luminatoare laterale: sticlă transparentă, sticlă securizată și sticlă ornamentală. Am descris pentru tine avantajele fiecărui tip de sticlă în detaliu.

Ușă de intrare elegantă din aluminiu

Alege mânere unice pentru ușa ta de intrare

În comparație cu alte elemente ale ușii din aluminiu, mânerul ușii primește de obicei puțină atenție. Dar tocmai mânerul este elemnetul pe care îl atingem în fiecare zi. Prin urmare, nu numai că ar trebui să fie proiectat atractiv, ci și să transmită o senzație placută la manevrare. Toate mânerele noastre sunt lucrate manual și fiecare piesă este unică. Alegeți între elementele mate sau lustruite, precum și alte detalii fine.

La Pirnar există o varietate de opțiuni pentru mânerul ușii tale - de la mânere rotunde și pătrate până la mâner subțiri, mânere complet iluminate sau mânere încorporate în foaia ușii până la sistemul neobișnuit și invizibil OneTouch care activează mânerul ușii cu amprenta ta.

Manere Pirnar pentru usile de intrare

O gamă largă de modele și accesorii

Datorită selecției mari de modele de uși de intrare, culori, geamuri și accesorii, aveți la dispoziție o multitudine de modele unice din care puteți alege.

Pe scurt, aceste lucruri sunt exprimate in urmatoarele puncta:

 • Protecție ridicată la efracție
 • Izolare termică superioară
 • Izolare fonică integrată
 • Stabilitate ridicată, rezistență la intemperii și durabilitate
 • Ușor de întreținut
 • Multe opțiuni de culoare
 • Își păstrează valoarea

Usi de intrare Pirnar

Cea mai prestigioasă gamă de modele

APROAPE DE PERFECȚIUNE

Ultimum Pure OneTouch

Prestigioasa ușă din aluminiu Ultimum Pure se caracterizează prin minimalismul suprafețelor sale, unde toate elementele sunt aliniate într-un singur plan, fără margini și rame inutile. Modelele din gama Pure sunt destinate celor mai moderne locuințe și pentru iubitorii de eleganță atemporală. În combinație cu alte materiale nobile, ele devin adevărate capodopere de design.

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ONETOUCH

Model Ultimum Pure OneTouch

Profilul si panelul ușii aliniate
Suprafețe
coplanare
Liniile curate, fără elemente decorative expuse, creează un aspect contemporan fără de care nu ne putem imagina o casă modernă.
Usi de exterior elegante de la Pirnar
Eleganță
atemporală
Designul minimalist asigura eleganța eternă a ușii, care se imbină perfect in arhitectura modernă a locuinței tale.
Extra combinatii si materiale
Combinații
diverse
Ușile de intrare pure pot fi combinate cu placare cu sticlă elegantă, decor imitație lemn sau alte materiale pentru a crea un aspect personalizat si unic.
Modelul OneTouch de la PIrnar
Pure 
OneTouch
Ușile din aluminiu din gama Pure sunt completate perfect de mânerul inovator automat retractabil OneTouch care se ascunde elegant în foaia ușii. Datorită luminii speciale încorporate, mânerele Pure strălucesc în toată frumusețea lor.

MINUNATA LUME TRIDIMENSIONALĂ

Ultimum Multilevel

Ușa de exterior din aluminiu Ultimum Multilevel se remarcă prin suprafețele sale dinamice, care sunt posibile doar printr-o execuție magistrală și tehnologie de ultimă oră. Dunele inovatoare de nisip 3D și valurile oceanului creează modele frumoase, făcându-i pe toți să-și dorească să atingă ușa din de la intrare și să se cufunde în lumea fermecătoare a tridimensionalității.

Model de ușă din aluminiu Ultimum Multilevel

Panouri din aluminiu și suprafețele lor dinamice
Suprafețe
dinamice
Colecția de top Multilevel, cu o varietate de detalii ce evidențiază foaia de ușă, adaugă valoare estetică casei tale.
Designul ușilor cu panouri cu dune de nisip
Dune
de nisip
Modelul unic de dune de nisip din aluminiu este realizat de maeștrii noștri pricepuți și devine un element estetic atractiv pe ușa ta de intrare.
Mînere pentru ușile de exterior din aluminiu
Mânere
unice
La modelele de ușă din aluminiu Multilevel, mânerele unice Pirnar sunt integrate in designul foii de ușă, accentuează și mai mult suprafața variată a ușii.
Design elegant si modele frumoase de uși de intrare
Eleganță
îndrazneață
Ușile pe mai multe niveluri sunt cele mai potrivite pentru arhitectura casei contemporane și au cel mai mare impact asupra unei fațade calme, deoarece fac intrarea în casa ta cu adevărat impresionantă

Alege din cele mai populare modele

Descoperă in detaliu cele mai frumoase, cele mai bine vândute și premiate modele de uși din aluminiu.

 • Uși din aluminiu Pirnar
 • Modele Pirnar din aluminiu
 • Modele din aluminiu pentru casă
 • Uși din aluminiu Pirnar
 • Uși din aluminiu pentru casa ta

CONFIGUREAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

O gamă largă de accesorii pentru uși din aluminiu

Aluminiul este un material universal de înaltă calitate, care permite multe combinații de design și culori. Oferim o selecție bogată de accesorii unice care vor adăuga note distinctive ușii tale de vis și vor îmbunătăți aspectul casei tale. Descoperiți ce finisaje și caracteristici suplimentare puteți adăuga ușii de exterior din aluminiu.

Accesorii pentru modele de uși din aluminiu

PLACARE CU STICLĂ
O placare cu sticlă la exterior, a foii de ușă, plină de farmec în culori RAL lucioase sau mate și modele frumoase de cupru sau dungi transformă ușile din aluminiu într-un exces minimalist modern.

DECUPAJELE CU STICLĂ
Ușile de exterior din aluminiu pot avea decupaje cu geam cu o varietate de modele de sticlă, de la satinat, parsol fumuriu si pâna la sticla tip vitraliu, etc. Pentru un plus de securitate, puteți utiliza sticlă securizată cu trei sau patru foi de sticlă.

LUMINATOARE LATERALE
Luminatorul lateral simplu sau dublu este o soluție bună pentru a lăsa mai multă lumină naturală în casă și pentru a da impresia de putere.

SUPRALUMINA
Supralumina mărește vizual intrarea în casa ta, lasă să intre mai multă lumină naturală, adaugă valoare decorativă și creează o impresie de grandoare.

MÂNERE DE EXTERIOR
Poți alege între mânere de diferite lungimi și forme, sau să optezi pentru un mâner cu sistemul automat retractabil OneTouch, care se potrivește foarte bine cu ușile din aluminiu.

ORICE DIMENSIUNI
Aluminiul permite producerea de uși din aluminiu cu dimensiuni peste medie. Designul Grande sau ușa de exterior în două canate creează o intrare monumentală în casa ta.

CONSTRUCTIE
Rezistența aluminiului conferă ușii de exterior cu rezistență structurală și durabilitate excepționale.

OPȚIUNI DE BLOCARE
Puteți alege încuietori clasice sau sisteme moderne, precum deschiderea cu un scaner de amprente SECURO.

O GAMĂ LARGĂ DE CULORI
Cu ușile din aluminiu, ne putem juca cu nenumărate opțiuni de culoare, de la folosirea culorilor lucioase sau mate pe scara RAL până la decoruri din lemn și beton, până la culori metalice și fin texturate.

Modele din aluminiu pentru securitatea maximă a casei tale

Tehnologiile moderne și materialele de înaltă calitate utilizate la fabricarea ușilor de intrare din aluminiu Pirnar permit protecție maximă și cele mai înalte niveluri de securitate în ceea ce privește zgomotul, efracția și protecția împotriva incendiilor. Aluminiul este o alegere excelentă pentru securitatea ușilor exterioare pentru o gamă largă de clădiri. Sunt extrem de puternice, stabile și oferă multe opțiuni pentru actualizarea dispozitivelor de securitate. Acestea pot fi modernizate cu accesorii de securitate, sticlă de securitate sau un cilindru special.

 • Usi antiefractie clasa de siguranta RC2 si RC3#1
  STANDARDE REZISTENTE LA EFRACTIE

  Pentru a vă face ușa de intrare din aluminiu și mai sigură, puteți opta pentru un upgrade suplimentar conform cerințelor de securitate ale clasei RC2 sau RC3. Pentru o taxă suplimentară, puteți echipa ușa din față cu un cilindru de securitate cu un card de securitate inviolabil, bolțuri de siguranță HD suplimentari pe partea laterală a balamalelor sau cu sticlă securizată.

 • OneTouch maner special pentru usile#2
  ÎNCUIETORI ARMO SUPERIOARE

  Încuietorile ARMO de la Pirnar sunt încuietori de calitate în mai multe puncte, cu ciocuri de siguranță solide care încuie ușa în mai multe puncte. Ușile sunt echipate cu un cilindru de securitate de înaltă calitate care protejează ușa împotriva deschiderii forțate folosind mai multe știfturi fixe și active. De asemenea, sunt echipate cu rozete antigăurire.

 • Usi de exterior si manere design premiate#3
  SCANER DE AMPRENTE SECURO

  Scannerul de amprentă SECURO este o încuietoare extrem de sigură și convenabilă pentru că nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu locul în care vă păstrați cheia. Este așadar o soluție practică pentru familiile cu copii și acces netransferabil. De asemenea, oferă o protecție excelentă împotriva copierii.

 • Usi de intrare CorbonCore inovative#4
  GROSIMEA PROFILULUI UȘII DIN ALUMINIU

  Elementul cheie al celei mai sigure uși constă în grosimea și calitatea profilului ușii. Profilele din aluminiu sunt extrem de robuste, durabile și stabile, au rupere termică si asigură o securitate excepțională.

 • Design special cu efect WOW#5
  STICLĂ DE SIGURANȚĂ

  Aveți de ales între sticlă securizată călită și laminată. Sticla călită sau termorezistentă este tratată termic și are o rezistență de patru până la cinci ori mai mare la impact decât sticla normală. Când sticla se sparge capătă aspectul unei pânze de păianjen si nu se desprind din ea cioburi tăioase. Sticla laminată rămâne pe loc iar cioburile nu explodează.

PIRNAR

Sfaturi pentru alegerea celei mai bune uși de exterior din aluminiu

 • Sfaturi și ajutor atunci când vă decideți asupra unei uși din aluminiu

  La Pirnar, ne asigurăm că vă alegeți cu atenție ușa de intrare visată, pe parcursul întregului proces de selecție și cumpărare. În cadrul unei consultații individuale în showroom-ul nostru, veți afla despre toate avantajele ușilor de intrare din aluminiu, indiferent dacă doriți să vă faceți casa mai modernă sau să alegeți un stil tradițional mai clasic.
  Pe langă consultație, poti vedea personal cele mai frumoase modele de uși din aluminiu si te poti convinge de calitate, valoare si manopera de top.

  Mergi la Configurator

  Proiectați-vă intrarea de aluminiu de vis astăzi cu ajutorul Configuratorului.

 • Dimensiunile și culorile ușii din aluminiu

  Aluminiul ca material permite o alegere infinită de nuanțe de culoare, în funcție de stilul și aspectul general al casei tale. Puteți alege ușa într-o combinație de una sau două culori.

  Puteți înviora ușa folosind diferite combinații de culori, alegerea vă aparține:

  • nuante mate sau lucioase conform paletarului RAL,
  • nuanțe texturate și metalice,
  • lemn si decoruri decorative.

  Ușile din aluminiu sunt fabricate în diferite dimensiuni. Chiar și ușile supradimensionate sau în două canate nu prezintă obstacole. Proprietățile structurale speciale ale aluminiului ne permit, la Pirnar, să producem uși excepționale din aluminiu de dimensiuni mai mari, până la 3 metri înălțime și până la 1,3 metri lățime.

 • Întreținerea și îngrijirea ușilor de exterior din aluminiu

  Ușile de intrare din aluminiu sunt puțin solicitante și ușor de întreținut. Curățarea este rapidă și foarte simplă, dar nu uitați de părțile importante precum balamalele și încuietoarea. Când vine vorba de menținerea curată a ușii de exterior din aluminiu, ar trebui să luați în considerare următoarele puncte:

  • curățarea suprafețelor din aluminiu vopsit cu pulbere,
  • curățarea suprafetelor din sticlă,
  • curățarea oțelului inoxidabil, cum ar fi mânere, bare și aplicații,
  • curățarea si lubrifierea garniturilor, incuietorilor si cilindrilor.


  Vă recomandăm o ușă din aluminiu care trebuie curățată temeinic cel puțin o dată pe an. Pentru curățare, utilizați agenți neagresivi care să nu deterioreze materialul sau folosiți o gamă de produse de curățare și îngrijire.

  Îngrijirea suprafețelor din aluminiu vopsit cu pulbere

  Curățați tocul și foaia de ușă cel puțin o dată pe an, dar dacă impactul mediului asupra ușii este mai mare, se recomandă curățarea de mai multe ori pe an. Folosiți apă rece cu puțin săpun sau detergent ușor și spălați manual. Curățați ușa cu o cârpă moale sau un burete. Curățarea nu este potrivită în lumina directă a soarelui sau dacă temperatura suprafeței este peste 25 de grade Celsius. Nu utilizați produse de curățare și ustensile dure, abrazive, acide sau puternic alcaline care pot deteriora suprafețele. Nu utilizați agenți de curățare cu compoziție necunoscută. Nu lustruiți suprafața lacurilor mate și texturate.

 • Măsurarea ușilor exterioare din aluminiu

  Măsurarea unei uși de exterior din aluminiu este o sarcină dificilă, și greu de realizat de unul singur, așa că cel mai bine este sa lăsași aceasta treabă în seama profesioniștilor cu experiență. Dacă construiți de la zero, dimensiunile ușilor din aluminiu sunt mai ușor de măsurat deoarece sunt deja incluse în documentele de arhitectură sau de construcție.
  Dacă faceți doar modificări în casa dumneavoastră, măsurătorile aproximative ale deschiderii actuale a ușii sau a peretelui sunt suficiente pentru a oferi o estimare semnificativă, iar ulterior puteți lăsa măsurătorile exacte in seama profesioniștilor cu experiență în măsurare de la Pirnar.

 • Livrare si montaj usi din aluminiu

  Calitatea montării ușilor exterioare din aluminiu joacă un rol decisiv în funcționalitatea și longevitatea acestora. Aluminiul are deja o durată de viață extrem de lungă, dar dacă îți dorești ca o ușă din aluminiu să te servească zeci de ani, lasă instalarea pe seama profesioniștilor cu experiență.

  Instalarea profesională a ușilor de intrare din aluminiu se realizează în șase pași:

  • pregatirea si masurarea deschiderii peretelui inainte de montarea ușii din aluminiu,
  • introducerea tocului ușii în deschiderea peretelui,
  • așezarea in boloboc a tocului,
  • ancorarea tocului in deschiderea peretelui,
  • reglarea foii de ușă si verificarea inchiderii ei corecte
  • finalizarea lucrarilor de zidarie dupa montarea ușii de exterior din aluminiu.

  Ușile de exterior instalate corect și profesional necesită, de asemenea, întreținere regulată și adecvată pentru a asigura funcționalitate impecabilă și durată lungă de viață.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top