Preskoči na vsebino
Configurator

DESCOPERIȚI COLECȚIA DE UȘI DE EXTERIOR PIRNAR

Modele deosebite pentru ușa ta de intrare

Dacă esti în căutarea unei ușii de exterior personalizate, care să se integreze perfect in designul casei tale, Pirnar are la dispoziție o gamă largă de modele. Fie că sunt fabricate din lemn sau aluminiu, cu sticlă sau fără, în alb clasic sau gri antracit elegant - toate modele de uși de exterior sunt premium și oferă o soluție excelentă pentru fiecare cerință.

USI DE EXTERIOR CONFIGUREAZĂ ACUM

Gamele de modele Pirnar

Uși performante cu funcționalitate maximă

Baza unei uși de intrare fiabile este întotdeauna materialul folosit. Modelele nu ar trebui să se potrivească doar vizual cu clădirile și fațadele, ci ar trebui să îndeplinească în mod deosebit criteriile funcționale. Acestea includ, de exemplu:

 • Robustețe și longevitate
 • Rezistență ridicată la intemperii
 • Izolare termică și fonică eficientă
 • Securitate și protecție fiabilă împotriva efracției

Modele de uși de intrare cu funcționalitate maximă

Uși moderne de exterior realizate din cele mai bune materiale

Fie că sunt modele pentru interior sau exterior, fie că sunt uși de casă sau de apartament, aceleași materiale sunt utilizate în general pentru toate ușile. Acestea sunt: plasticul, lemnul și aluminiul.

Uși de exterior din lemn

Lemnul este un material natural și a fost folosit de mult timp în construcția de ferestre și uși. Motivul pentru aceasta este, pe de o parte, natura sa robustă, precum și izolarea termică naturală și reglarea umidității. Pe de altă parte, este un material durabil, cu un aspect cald și primitor. Ușile de intrare din lemn creează o ambianță atractivă și oferă, de asemenea, protecție sigură împotriva efracției. Prin urmare, se potrivesc unei varietăți de stiluri arhitecturale.

Modele de uși de intrare din lemn

Uși de exterior din aluminiu

Ușile de exterior din aluminiu se caracterizează prin exclusivitatea designul lor modern, precum și prin rezistența și anduranța ridicată la intemperii. Metalul ușor și elegant oferă o protecție excelentă împotriva coroziunii și este deosebit de stabil din punct de vedere dimensional datorită stabilității sale statice ridicate - astfel încât poate rezista foarte bine la stresul termic. Acesta este un criteriu crucial, mai ales în ceea ce privește diferențele de temperatură care apar între interior și exterior atât vara, cât și iarna.

Modele de uși din aluminiu

Fără uși din plastic

Pirnar nu oferă așadar uși din plastic, ci doar modele din lemn, aluminiu și lemn placat cu aluminiu. În funcție de ceea ce vă interesează atunci când alegeți noua ușă de intrare, diferitele materiale oferă fiecare propriile avantaje.

Modele din lemn, aluminiu și lemn-aluminiu

CONFIGUREAZĂ ACUM

Alege dintre cele mai 
populare modele ale noastre

Alege un model din aluminiu sau lemn care te va incânta intotdeauna cu un val de entuziasm: Optimum, Premium, Ultimum Pure sau Ultimum Multilevel.

 • Ultimum Pure 635
  Modele din aluminiu 635
 • Ultimum Pure 626
  Modele din aluminiu 626
 • Premium 1110
  Modele din aluminiu Premium 1110
 • Premium 1673
  Modele din aluminiu Premium 1673
 • Premium 1920
  Modele din aluminiu Premium 1920

 • Premium 1641
  Lemn Modele 1641
 • Ultimum Pure 614
  Lemn Modele Ultimum Pure 614
 • Premium 0170
  Lemn Modele Premium 637
 • Premium 1882
  Lemn Modele Premium 1882
 • Ultimum Pure 637
  Lemn Modele Ultimum Pure 637
 • Premium 1031
  Lemn Modele Premium 1031
 • Premium 0160
  Lemn Modele Premium 0160

Ușa de intrare visată

Comandați acum ușile de intrare la pirnar.ro

CONFIGUREAZĂ ACUM

Proiectați aspectul și securitatea la propria discreție

La Pirnar ne bazăm pe inovație, atenție la detalii și concepție orientată pe nevoi, personalizabilă. Tocmai acest fapt ne face să fim lideri în producția europeană de uși de exterior premium. Modelele noastre din lemn, aluminiu și lemn placat cu aluminiu impresionează prin calitatea înaltă a producției, designul elegant și caracteristicile excelente.

La Pirnar îți poți proiecta noua ușă de intrare în funcție de nevoile și ideile tale. Când vine vorba de aspect, vă puteți inspira din diferitele modele și apoi alegeți culoarea potrivită din paletarul extins RAL. Poți alege din tot ce-ți dorește inima, de la culori clasice precum alb, negru, gri sau maro până la culori strălucitoare și decoruri elegante din lemn.

Dar din moment ce nu doar aspectul determină noua ușă de intrare, desigur că o poți ecipa optim și în ceea ce privește securitatea și protecția împotriva efracției. De exemplu, puteți alege dintre:

 • Sticlaă securizată
 • Puncte de incuiere suplimentară
 • Blocare suplimentară
 • Siguranță suplimentară in balamalele ușii
În funcție de nevoile dumneavoastră personale și de condițiile locale, puteți combina, de asemenea, mai multe dintre opțiunile de securitate disponibile pentru uși. Acest lucru vă oferă cea mai mare protecție posibilă împotriva efracției și securitate maximă.

Uși de exterior - detalii și securitate

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top