Preskoči na vsebino
Configurator

EXCLUSIVITATE, REDEFINIT, MODERN

Uși de exterior gri

O intrare impresionantă in casă merită o ușă care să transmită aceleasi valori. Puteți realiza acest lucru cu o ușă de exterior întro culoare gri, deoarece culoarea emană eleganță și stil. La Pirnar.ro vei găsi o mare varietate de modele cu care zona de intrare a locuinței poate fi proiectată artistic. De la aspectul clasic la designul modern, totul este posibil cu o ușă de intrare gri - nu există limite pentru imaginația ta.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Usa de exterior gri

Eleganță de la toc până la foaia de ușă

Prima privire pe care oaspeții, familia și dumneavoastră o aveți asupra casei voastre cade mereu în zona de intrare și, astfel, pe ușa din față. Dar un model de ușă într-o culoare gri nu este doar un element care definește stilul. Mai degrabă, dictează atmosfera și impresia pe care o inspiră casa ta, indiferent cât de mare, mică, vizibilă sau discretă este proiectată ușa de la intrare.

Prin urmare, este important să se potrivească cu stilul arhitectural. Pe de altă parte, valorile, ideile și dorințele tale personale ar trebui să fie și ele încorporate în designul ușii din față până în ultimul detaliu, pentru că, până la urmă, tu ești cel care trebuie să treci peste pragul acesteia zi de zi. Cu Pirnar.ro ai partenerul perfect alaturi de tine. În configuratorul nostru vă puteți proiecta ușa de exterior de vis, personalizată în culoarea gri antracit.

Model usa de intrare pe gri

Modele de uși de exterior

Patetarul RAL oferă o varietate de opțiuni

CONFIGUREAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Materialul este decisiv

Pe lângă design și aspect, un factor de decizie important este materialul de bază utilizat. Noua ta ușă de exterior gri antracit este disponibilă în trei materiale:

Usa de exterior gri este disponibila in diferite fnisaje

  • Lemn
  • Aluminiu
  • Lemn placat cu aluminiu la exterior

Esențele de lemn naturale de înaltă calitate, cum ar fi molidul, stejarul sau zada reprezintă baza pentru ușile noastre exclusive din lemn. Materialul natural combină proprietăți fundamentale solide în domenii precum durabilitatea, stabilitatea, protecția antiefracție sau izolarea termică. Cel mai mare avantaj este însă amprenta excelentă de carbon, ceea ce face ca materialul degradabil durabil să fie unic. Izolarea fonică este, de asemenea, foarte ridicată la structura din lemn.

Usi de exterior din aluminiu gri

Antracitul este o culoare la modă care se potrivește perfect cu arhitectura modernă și cu aproape toate culorile strălucitoare - care oferă proprietarilor de clădiri opțiuni incredibile de combinare.

Avantajele aluminiului

Ca material de bază, aluminiul oferă avantaje convingătoare în ceea ce privește durabilitatea, întreținerea, izolația termică și rezistența la intemperii. Datorită robusteții lor, ușile din aluminiu sunt rezistente la intemperii extreme, cum ar fi ploile abundente, zăpada sau frigul si înghețul. În plus, nu necesită întreținere regulată, spre deosebire de ușile din lemn, care trebuie retratate la intervale fixe pentru a-și păstra aspectul frumos pe termen lung.

Usi din aluminiu gri durabile

Securitatea casei

Un antreprenor de construcții inteligent știe că securitatea casei și a ușii de intrare este crucială. O ușă de exterior din aluminiu primește în mod repetat notele de top atunci când vine vorba de protecție împotriva efracției. Rezistența și robustețea naturală a materialului, care rezistă la tentative de spargere în mod deosebit, este principalul motiv pentru aceasta.

Usi de exterior aluminiu gri

Izolație termică

Coeficienții de transfer termic ai ușilor din aluminiu realizate in trecut erau foarte mari, punctul lor slab fiind de fapt proprietățile lor de izolare termică. Cu umpluturile speciale, de înaltă calitate în profilul de ușă, totuși, Pirnar poate obține coeficienți extrem de mici pentru ușile de exterior din aluminiu, ceea ce înseamnă că ușile ating și performanțe absolut de top în ceea ce privește izolarea termică. În special în comparație cu ușile din PVC, ca material care a fost mult timp cunoscut ca cel mai bun în materie de izolare termică, ușile de intrare din aluminiu pot acum să țină pasul cu ușurință și chiar să obțină valori mai bune.

Usi din aluminiu si izolare termica

Protecție sigură împotriva efracției

Proprietăți puternice de izolare termică, combinate cu o întreținere ușoară, foarte izolate fonic și robuste, protecție antiefracție fiabilă - totul este posibil cu ușile exterioare realizate dintr-un amestec de aluminiu-lemn. Proprietarii de case care aleg și această variantă de vopsea sidefată pentru culoarea ușii lor de exterior sunt la cel mai înalt nivel absolut în ceea ce privește funcționalitatea și aspectul.

Protectie antiefractie de incredere

 

Nu toate tonurile de gri sunt la fel - stilul varietății de culori

La o casă din cărămidă sau alt material similar cu aspect dinamic, ușile de exterior „gri” ies in evidență și în același timp, matelialele se potenșează reciproc prin textură si dinamism. În regulile compoziției arhitecturale ale unei fațade, există variații de nuanțe interesante care pot impacta vizual puternic doar prin schimbarea culoarii ușii de intrare Câteva exemple de nuanțe sunt:

Usi gri inchis

  • Uși de exterior in gri antracit (RAL 7016)
  • gri grafit (RAL 7024)
  • gri telegrau (RAL 7046)

Din punct de vedere vizual, o ușă de exterior gri funcționează deosebit de bine atunci când este combinată cu alte culori strălucitoare. Acest lucru se datorează faptului că varianta de culoare este considerată acromatică, similară cu albul și negrul. Combinată cu variante colorate, de exemplu tonul clasic de maro al lemnului natural, noua ta ușă de exterior ridică efectul fațadei la un nivel superior.

 

Antracitul este o culoare la modă

Oricine folosește o variantă vopsită cu într-un ton de gri, cum ar fi antracitul, nu numai pentru ușa de intrare, ci și pentru ferestre, creează o imagine de ansamblu deoasebita pe fundalul unei fațade din cărămidă. Dacă și fațada este proiectată destul de colorat, rezultatul este un ansamblu impresionant.

Usa ta de exterior Pirnar excelează in acest ansamblu si emană un efect elegant, maiestuos si rafinat În general, toate tonurile de vopsea gri evocă asocieri precum obiectivitatea, seriozitatea și eleganța. Acest lucru se datorează caracterului neutru, mai puțin emoțional al culorii.

Antracit ușă de intrare

 

Ușa vopsită în gri, detaliată și proiectată individual

Configuratorul Pirnar.ro îți oferă nenumărate opțiuni pentru a-ți proiecta ușa individuală de vis în gri antracit! După ce este clar ce culoare ar trebui să aibă noua ușă de exterior Pirnar – gri într-o anumită variantă de la antracit la telegri – mai sunt doar câțiva pași pentru a crea noua ușă de vis.

Ușă de intrare gri

În configuratorul nostru extins de pe Pirnar.ro ești ghidat pas cu pas și poți determina toate detaliile ușii tale de intrare, de la design, la mânere și la opțiunile de securitate.

La început îți punem câteva întrebări despre designul dorit al ușii tale de vis: îți dorești un stil mai modern, o variantă fantezistă, mai atrăgătoare sau un aspect clasic, curat, fidel motto-ului „mai puțin este mai mult”? Folosim această selecție ca bază pentru a sugera diferite variante și modele. Când te-ai hotărât asupra uneia dintre acestea, poți alege apoi o mare varietate de detalii și opțiuni pentru ușa ta de exterior.

 

Usi de exterior gri cu sticlă

Farmecul natural al ușilor de intrare din lemn poate fi combinat cu o nuanță modernă de gri antracit pentru a crea un element estetic care atrage privirile fascinate.

Decupaj cu sticlă și luminator lateral

Pe lângă deciziile de design și materiale, luminatorul lateral și decupajul cu sticlă in foaia ușii sunt opțiuni minunate pentru design individual. Pe de o parte, ambele elemente măresc optic dimensiunea ușii tale exterioare. Pe de altă parte, au și aspecte funcționale. Dacă optați pentru sticlă decorativă, puteti filtra lumina naturala sau să o ii permiteți sa patrundă in interior in alte nuanțe cu ajutorul foilor de sticlă fumurii gri sau bronze. Sunt disponibile diferite modele pentru sticlă:

  • sticla transparentă
  • ornamentală
  • securizată și laminată

Usi de exterior gri cu luminator si panel lateral

Sticla clară

Opțiunea clară clasică este translucidă și formează o contragreutate plăcută pentru varianta de culoare aleasă. Stilul ornamental este numit și sticlă satinată și combină transmisia luminii cu un ecran de confidențialitate puternic. Geamul blochează privirile indiscrete din exterior, dar lumina naturala poate fi totuși folosită pentru a ilumina zona de intrare.

Stil decorativ pentru usa de exterior

Sticlă laminată

Varianta laminată oferă cea mai puternică performanță din punct de vedere al siguranței. Sticla este acoperită cu o peliculă transparentă, care previne așchierea și slăbește defecțiunile. Ca urmare, încercările de a sparge presupusul punct slab a- geamul - sunt zădărnicite.

Variante din sticla

Nimic obișnuit în asta: ușa ta de exterior Pirnar în culoare gri

De la antracit la telegri - bogăția de variante a făcut din vopseaua gri antracit culoarea la modă, un pariu sigur pentru ușile de exterior. Varianta de culoare stilată și elegantă se potrivește cu cele mai variate stiluri și direcții arhitecturale, conferă zonei de intrare o atmosferă intensă și impresionează peste tot. Proiectează-ți ușa de exterior de vis gri în configuratorul Pirnar.ro și transformă-ți visul de a avea o ușă de intrare personalizată de cea mai înaltă calitate.

Usa de exterior gri
Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top