Preskoči na vsebino
Configurator

UȘI DE EXTERIOR DUBLE REALIZATE PE COMANDĂ

Uși de intrare duble

Indiferent dacă locuiți într-o casă veche sau într-o casă recent construită, ușile în două canaturi sunt perfecte pentru orice fațadă de casă. Ele oferă casei tale acel ceva în plus care face ca orice casă să arate elegantă și impresionantă. Datorită selecției noastre diverse de modele, configuratorul nostru online vă pune la dispoziție tot ce aveți nevoie pentru a comanda o ușă în două canate.

CONFIGUREAZĂ-ȚI PROPRIA UȘĂ DE EXTERIOR

Avantajele ușilor de exterior în două canate

Datorită construcției lor unice, ușile de exterior în două canate asigură o izolare termică excelentă. În funcție de model și de structura interioară pe care o alegeți, acestea pot chiar atenua sunetele sau pot oferi securitate suplimentară. Deoarece ușile în două canate sunt foarte largi, ele pot oferi, de asemenea, modalități suplimentare de intrare a luminii naturale în clădire, fie prin decupajele cu sticlă din foaia de ușă, fie cu ajutorul luminatoarelor laterale sau a supraluminii. În cele din urmă, cel mai mare avantaj al ușilor în două canate poate fi spatiul liber de trecere util, atunci cand sunt ambele deschide. Pur și simplu deschideți ambele foi de ușă simultan și nu veți avea probleme cu mutarea mobilierului sau a altor obiecte mari.

Usa de intrare in doua canate

Cele mai bune funcționalități,
design și material

Toate ușile Pirnar oferă calitate inaltă in ceea ce privește funcționalitatea și securitatea, precum și un design vizual excelent. Aruncă o privire la selecția noastră premium și lasă-le să te inspire să-ți creezi ușa personală de intrare în două canate.

Foaie de ușă activă și inactivă - care este diferența?

Cele două foi ale ușilor în două canate se deschid de obicei în aceeași direcție (catre interiorul casei sau la exterior). Datorită modului în care sunt construite, aceasta înseamnă că una dintre foile de ușă poate fi deschisă numai atunci când cealaltă este și ea deschisă. De aici provine distincția dintre foaia de ușă activă – care se deschide in mod curent și cea inactivă – care depinde de foaia principală.

Foaia de ușă activă

Foaia de ușă activă este cea pe care o veți folosi de cele mai multe ori, deoarece deschiderea acesteia nu necesită deschiderea și foii de ușă inactivă. Foaia activă conține mânerul ușii și mecanismul de blocare.

Foaia de usa activa de la usa de intrare dubla

Foaia de ușă inactivă

Foaia de ușă inactivă va sta cel mai probabil închisă de cele mai multe ori. Este proiectată să se deschidă numai după ce a fost deschisă și foaia de ușă activă, așa că este folosită în principal pentru a deschide ușa pe toată lățimea ei atunci când mutați obiecte mari.

Foaie de usa usa inactiva

Variante de construcție posibile pentru ușa în două canate

Ușile de exterior în două canate pot fi proiectate în diferite moduri, în funcție de situația personală de viață sau de cerințele clădirii. De exemplu, puteți alege să aveți o ușă de intrare simetrică (cu ambele canate în dimensiuni egale), sau puteți alege un design cu proporții asimetrice pentru a avea foaia de ușă activă mai mare, de exemplu. Efectiv, acest lucru se reduce la trei combinații:

  • 1/2 foaie activă, 1/2 foaie inactivă
  • 2/3 foaie activă, 1/3 foaie inactivă
  • 1/3 foaie activă, 2/3 foaie inactivă

Usa de intrare dubla - optiuni

Invită mai mulăa lumină în casă cu elementele din sticlă

În funcție de dimensiunea panoului de ușă, puteți adăuga elemente precum decupaje cu sticlă in foaia de ușă, supralumină sau luminatoare laterale la ușa dublă. Folosirea mai multor elemente vitrate înseamnă că lumina naturală poate pătrunde prin ușă, luminând interiorul, făcând, de asemenea, zona de intrare să arate mai sofisticată. Indiferent dacă doriți luminatoare laterale pe stânga sau pe dreapta, sau în ambele părți, doar o supralumină sau chiar o combinație a tuturor celor de mai sus, adăugarea de elemente cu sticlă la ușa în două canate transformă o ușă simplă într-o sursă binevenită de lumină naturală.

Usa de exterior dubla cu luminatoare laterale Pirnar

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Alegerea sensului de deschidere al ușii

Indiferent dacă aveți o ușă din PVC, o ușă din lemn sau o ușă de exterior din aluminiu – dacă este în două canate, direcția în care se deschide va deveni importantă la un moment dat. Puteți alege să instalați ușa fie cu deschidere spre interior, fie spre exterior. De asemenea, puteți alege pe ce parte a ușii doriți să fie canatul activ, astfel încât să se poată deschide fie la stânga, fie la dreapta. Utilizați configuratorul nostru pentru a stabili exact cum ar trebui să se deschidă ușa casei tale.

Bucură-te de o mare varietate de opțiuni de design pentru ușa ta în două canate

Preferi un aspect clasic al ușii de exterior sau unul modern?
Într-un fel sau altul, ușa ta dublă va adăuga caracter casei tale. Folosind configuratorul nostru, puteți folosi diverse elemente de design și mobilier pentru a crea ușa în două canate a visurilor tale.

Pirnar.ro vă oferă posibilitatea de alegere a structurii între lemn și aluminiu ca materiale de bază pentru ușa casei tale.
Ambele tipuri de structuri oferă atribute specifice în ceea ce privește izolația, siguranța și designul. O ușă din lemn în două canate poate fi proiectată să arate aproape ca o ușă istorică, în timp ce ușile din aluminiu arată de obicei elegante și moderne.

Dacă intenționați să adăugați supralumină sau un luminator lateral sau optați pentru un model de ușă cu decupaj cu sticlă, puteți alege, de asemenea, între diferite tipuri de sticlă. Sticla clară este transparentă, permițând cantității maxime de lumină naturală să treacă, în timp ce sticla ornamentată este decorativă și ține departe de interior privirile indiscrete. Între timp, sticla de securitate este concepută în primul rând pentru a rezista tentativelor de intruziune.

De asemenea, poți alege orice culoare pentru ușa de exterior, de la culorile des utilizate, cum ar fi gri, alb sau gri antracit, până la culorile mai expresive, preferențiale alese din paletarul de culori RAL. Dacă o poți imagina, o poți transforma în realitate cu ajutorul configuratorul nostru de uși.

Sensul de deschidere al usii

 

Comandă ușa premium în două canate

Indiferent dacă ești în căutarea unei uși din lemn sau din aluminiu și dacă dorești să aibă supralumină sau luminatoare laterale, Pirnar.ro vă oferă uși premium potrivite pentru casa ta Proiectează-ți ușa de exterior în două canate exact așa cum îți place, cu inserții de sticlă, diferite opțiuni de culori deschise sau vii, avem o mulțime modele de mânere de ușă din care să alegi, precum și numeroase tipuri de accesorii de securitate. Configuratorul nostru online îți va oferi ușa dublă de exterior a visurilor tale!

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top