Preskoči na vsebino
Configurator

Cea mai premiată capodoperă de la Pirnar

Pirnar este un brand cu o listă impresionantă a celor mai prestigioase premii internaționale. Cel mai recent este un respectabil premiu german pentru inovație in 2022 ce vizează structura avansată Carbon Core.

PROIECTEZĂ UȘA DE INTRARE

Aruncă o privire la inovatiile premiate de la Pirnar

Suspine de admirație, dorința de perfecțiune și îmbunătățirea constantă, eleganță minunată. Toate acestea se reunesc în inovațiile Pirnar, care stabilesc tendințe in industrie. Primim in mod constant cele mai prestigioase premii internaționale pentru design si inovație tehnologică. Fiecare premiu este un stimulant suplimentar pentru a devein și mai buni si mai de succes.

CarbonCore – inovația premiată în 2022

CarbonCore este o construcție hibridă din fibră de carbon și aluminiu, ce reprezintă profilul din care sunt realizate ușile Pirnar. Este singura construcție a unei structuri de profil brevetată și cea mai puternică din lume, dezvoltată exclusiv pentru ușile de exterior. Carbon Core a fost scânteia care ne-a stârnit imaginația sa zboare pentru a explora noi posibilități în design si tehnologie. Carbon Core reprezintă viitorul uimitoarelor uși de exterior Pirnar pentru care am primit prestigiosul Premiu German pentru Inovație.

Premiul German Design Award 2022

Premiul special pentru inovație CarbonCore

OneTouch - inovație de top

Pirnar OneTouch este prima și singura intrare din lume cu mâner retractabil automat. Când scanerul de amprentă ascuns recunoaște proprietarul, un mâner de tragere iese elegant și automat, luminând zona înconjurătoare și ușa se descuie. La câteva secunde după închidere, ușa se transformă automat din nou într-o suprafață aliniată, fără mâner de tragere. Mânerul OneTouch a fost distins cu prestigiosul German Design Award internațional, iar ușa din față OneTouch a primit Mențiunea Specială German Design Award și este printre finaliștii competiției Architizer A+.

Premiul German pentru Design 2017

Inovatia OneTouch

Gama Ultimum Pure - eleganță minimalistă

Ultimum Pure este o gamă de uși de exterior prestigioase, caracterizate prin rafinamentul suprafețelor lor. Acestea sunt uțsile de intrare pentru cele mai moderne locuințe și cei mai pretențioși iubitori de perfecțiune. Toate elementele ușii sunt scufundate într-un singur plan, fără margini și rame inutile. Gama Pure a primit mențiunea specială German Design Award și este de asemenea printre finaliștii competiției Architizer A + .

Premiul german de design A+ premii

Intrare prestigioasa

MagmaLux - rafinament estetic

Mânerele MagmaLux din centrul suprafeței de oțel sau aluminiu sunt decorate cu un model luminos de forme frumoase care se amestecă ușor cu suprafața metalică. Decorul ușii cu gravare ușoară conferă mânerului și astfel întregii uși de exterior un aspect jucăuș și dinamic. MagmaLux este beneficiarul prestigioasei mențiuni speciale German Design Award.

Premiul german pentru design 2019

Maner cu motiv iluminat

Mâner de tragere de lux CrystaLux

Mânerele CrystaLux sunt împodobite cu detalii din sticlă de cristal care strălucesc slab în întuneric, adăugând o notă de prestigiu ușii tale. În colaborare cu Steklarna Rogaška, am proiectat un model frumos de sticlă, realizat manual, care este pur și simplu uimitor, creând în același timp o intrare luxoasă și elegantă în casa dumneavoastră. CrystaLux a primit mențiune specială la prestigioasa competiție German Design Award.

Premiul german pentru design 2019

Un model frumos de sticla lucrat manual

Personalizare ușoară LabeLux

Mânerele LabeLux permit personalizarea prin înscrierea oricărei inscripții într-un model deschis – numele de familie, poate un cuvânt sau un gând care înseamnă mult pentru tine. LabeLux este o invitație unică în intimitatea și refugiul sigur al casei tale, adăugând o notă de eleganță, jucăuș și inteligență ușii. LabeLux este beneficiarul prestigioasei mențiuni speciale German Design Award.

Premiul german pentru design 2019

Maner LabelLux

Teatrică magnifică

Theatrica este prima intrare solidă, fără atingere și complet automată din lume, potrivită pentru case pasive și cu consum redus de energie. Este un perete de intrare care se deschide și se închide magic pentru proprietar. Doar cu o privire. Este unul dintre cele mai personale și unice lucruri pe care le veți fi experimentat vreodată în fața intrării unei case. Theatrica a fost distinsă cu prestigiosul premiu internațional de design german.

Premiul german de inovare 2019 Premiul de design RedDot 2019

Theatrica usa de intrare in casa complet automata

PROIECTEZĂ UȘA DE EXTERIOR

Inovații pentru confortul vieții moderne

În ciuda moștenirii noastre bogate, suntem întotdeauna conduși de viitor. Prin evoluție constantă, creăm intrări atemporale pentru confortul vieții moderne, care sunt admirate în întreaga lume. Am fost primii care au dezvoltat o soluție inovatoare pentru casă inteligentă OneTouch. Am fost primii care au proiectat uși de intrare cu linii perfect coordonate în diferite finisaje. Și suntem singurii care ne putem lăuda cu cea mai mare valoare a etanșeității la o ușă de intrare de 600 Pa.

 • CARBONCORE
  Inovatia CarbonCore
  CarbonCore – Cea mai puternică construcție din fibră de carbon pentru ușile de intrare din lume

  Inima fiecărei uși de intrare de lux este construcția acesteia. CarbonCore este singura construcție patentată din carbon din lume realizată exclusiv pentru ușile din față. Fibra de carbon este extrem de ușoară, rigidă și de multe ori mai rezistentă decât oțelul, așa că ușa nu se va îndoi în soarele arzător sau în cea mai friguroasă iarnă. Acesta reprezintă nucleul superior pe care se bazează toate ușile de intrare noi Pirnar.

 • ONETOUCH
  Inovatia OneTouch
  OneTouch – Mâner automat retractabil cu scaner de amprente

  Inovația OneTouch este un sistem patentat de funcționare în mecanismul mânerului ușii, care se deschide și se închide automat folosind un scaner de amprente. În acest fel, mânerul previne orice manipulare a ușii și astfel crește securitatea intrării dumneavoastră.

 • NERO EDITION
  Premium pentru Editia NERO
  Nero Edition – Accesorii sofisticate în negru elegant, atemporal

  Nero Edition este o colecție de accesorii sofisticate pentru ușile de intrare în negru atemporal. Tragerile ușilor, mânerele, ornamentele reflectorizante și încuietorile au fost rafinate în continuare de către meșterii noștri pricepuți, adăugând o notă de atemporalitate în negru. Un exemplu minunat este inovația unică a lui Pirnar – faimosul mâner de ușă LabeLux, care necesită o precizie excepțională datorită complexității produsului în versiunea neagră.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top