Preskoči na vsebino
Configurator

MÂNERE UNICE PREMIATE INTERNAȚIONAL

Mânere pentru ușile de exterior

Mânerele unice de la Pirnar sunt capodopere lucrate manual în care investim toate cunoștințele și experiența noastră.

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

O selecție bogată de mânere frumoase Pirnar

Nimic din ceea ce distinge mânerele ușilor de Pirnar de alte mânere, nu poate fi descris ca standard sau de serie. Fiecare este o piesă unică de măiestrie, rezultatul propriului design și al nenumăratelor ore de tratament precis. Istoria mărcii Pirnar a început cu câteva decenii în urmă cu dezvoltarea și producția de mânere de uși. Le dedicăm și astăzi multă atenție. Sunt partea cea mai personală și admirată a intrării. Pentru fiecare model alegem una dintre formele de baza, cilindrice sau dreptunghiulare, si determinam lungimea exactă.

 • ROTUNJIT
  Mânere cilindrice
  ORICE FORMĂ ȘI DIMENSIUNE

  Poți să-ți alegi mânerul pentru o ușă din lemn sau modernă în formă cilindrică, dreapta, semirotunjită sau dreptunghiulară și în orice dimensiune, deoarece poate acoperi și toată lungimea ușii de sus până jos. Poate fi îmbunătățită cu iluminare în combinație cu diverse motive estetice:

  • Bară de tragere
  • Versiune Lux
  • Versiunea LabeLux
  • Versiunea MagmaLux
  • Versiunea CrystaLux
 • DREPTUNGHIULAR
  Mânere rectangulare
  ORICE FORMĂ ȘI DIMENSIUNE

  Poți să-ți alegi mânerul pentru o ușă din lemn sau modernă în formă cilindrică, dreapta, semirotunjită sau dreptunghiulară și în orice dimensiune, deoarece poate acoperi și toată lungimea ușii de sus până jos. Poate fi îmbunătățită cu iluminare în combinație cu diverse motive estetice:

  • Bară de tragere
  • Versiune Lux
  • Versiunea LabeLux
  • Versiunea MagmaLux
  • Versiunea CrystaLux

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Modele avangardiste și elegante care pur și simplu arată frumos

Mânerul exterior este elementul de pe o ușa din lemn sau modernă, din aluminiu, pe care il atingem cel mai des si care lasă o impresie cu adevarat memorabilă când vorbim de o ușă de intrare elegantă. Este deosebit de eficient atunci când este îmbunătățit cu materiale suplimentare, cum ar fi lemn, sticlă și decorațiuni ușoare. Unul dintre cele mai admirate detalii din ultimii ani este iluminatul cu LED. Pe lângă iluminarea slabă din spate, detaliile și modelele decorative selectate pot fi încorporate în modelul în sine, astfel încât mânerul să poată străluci în toată gloria.

OneTouch

Pirnar OneTouch este prima și singura ușă de exterior din lume cu mâner retractabil automat. Când scanerul de amprentă ascuns detectează proprietarul, un mâner de tragere iese elegant și automat, luminând zona înconjurătoare și ușa se deblochează. La câteva secunde după închidere, ușa se transformă automat din nou într-o suprafață plană elegantă, creând o ușă eficientă si sigură, antiefracție. Este unul dintre cele mai avansate sisteme de deblocare pentru ușile moderne. Elegant, simplu si modern.

Premiul German Pentru Design 2017

Pirnar OneTouch video

Lux

Lux este un simplu upgrade cu iluminare care deosebește discret mânerul ușii de fundal. Un mic detaliu care transformă mânerul într-o bijuterie centrală a ușii tale. Dacă decideți să faceți upgrade cu iluminare, ar trebui să luați în considerare și dimensiunea mânerului. Nu numai că poți decide dacă alegi o formă cilindrică sau dreptunghiulară, dar și dacă lungimea acesteia creează un impact puternic la o ușă din lemn sau din aluminiu. O bară de tragere pe toată înălțimea ușii creează o intrare cu adevărat monumentală.

Pirnar Lux video

LabeLux

Ești mândru de numele tău? Trăiești după propriile tale principii și te bazezi pe propria ta filozofie de viață? Vrei să arăți asta tuturor celor pe care îi primiți în casa ta? LabeLux poate fi personalizat pentru a afișa orice inscripție într-un model deschis – numele de familie, poate un cuvânt sau un gând care înseamnă mult pentru tine. LabeLux este o invitație unică în intimitatea și adăpostul casei tale, dând o notă de eleganță, jucăușă și inteligență ușii.

Premiul German Pentru Design 2019

Pirnar LabeLux video

MagmaLux

Cu mânerul MagmaLux în mijlocul unei suprafețe din lemn sau aluminiu, un model de forme frumoase strălucește, amestecându-se ușor cu suprafața metalică. Decorul ușii cu gravare ușoară conferă mânerului și astfel întregii uși de intrare un aspect jucăuș și dinamic.

Premiul German Pentru Design 2019

Pirnar MagmaLux video

CrystaLux

Modelele pot fi echipate și cu detalii din sticlă de cristal care sunt ascunse în întuneric și adaugă o notă de prestigiu ușii tale. În colaborare cu Steklarna Rogaška, am proiectat un model frumos, realizat manual din sticlă, care este pur și simplu uimitor și creează o intrare luxoasă și elegantă în casa dumneavoastră.

German Design Award 2019

Pirnar CrystaLux video

Ediția Nero

Nero Edition este o colecție de accesorii sofisticate Pirnar pentru ușile de exterior de culoare neagră, inclusiv mânere și balustrade. Se remarcă prin aspectul lor elegant și prin ore de lucru precise. Un exemplu minunat este celebrul model LabeLux, care necesită o precizie deosebită datorită complexitătii produsului in finisaj negru. Efortul persistent în tratarea metalului cu o pudră fină a condus la un rezultat remarcabil.

Pirnar Nero Edition video

Alte manere unice

La Pirnar, multe mânere sunt brevetate și își spun propria poveste, dar mai presus de toate, lasă o impresie dominantă pe ușa din față. Popularul model 9619, cunoscut și sub numele de Robin Hood, are o formă curbată care evidențiază linia ușii dumneavoastră într-un semicerc. Luxor arată puternic, solid și durabil, în timp ce Nautilus pare ușor ca o frunză și este un plus estetic remarcabil pentru ușa ta de intrare.

 • Mâner Luxor

  LUXOR

 • Model 9619 Mâner

  MÂNER MODEL 9619

 • NAUTILUS mâner minunat

  NAUTILUS

Mânere de exterior elegante

În loc de o bară de tragere, poți opta pentru un mâner maiestuos pentru a-ți sublinia stilul. Puteți alege una dintre formele de bază, cilindrică sau dreptunghiulară, și să o îmbunătățiți după preferințe cu iluminare și diverse decoruri elegante. Mânerele sunt disponibile și în versiunea Nero Edition.

 • MÂNERE CILINDRICE
  Mânere cilindrice
  MÂNERE CILINDRICE SAU RECTANGULARE

  Poți alege mânerul într-o formă cilindrica sau dreptunghiulară. Îmbunătățește-l cu iluminare într-o combinație de diferite motive estetice:

  • Mâner cilindric fara iluminare
  • Mâner cilindric LUX
  • Mâner cylindric MagmaLux
  • Mîner cylindric Nero Edition
 • MÂNERE RECTANGULARE
  Mânere rectangulare
  MÂNERE CILINDRICE SAU RECTANGULARE

  Poți alege mânerul într-o formă cilindrica sau dreptunghiulară. Îmbunătățește-l cu iluminare într-o combinație de diferite motive estetice:

  • Mâner rectangular fara iluminare
  • Mâner rectangular LUX
  • Mâner rectangular MagmaLux
  • Mîner rectangular Nero Edition

PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

De ce să alegi un mâner din oțel inoxidabil

Oțelul inoxidabil sau inoxul este un material popular în multe industrii, deoarece poate rezista la multe condiții meteorologice. În comparație cu alte metale precum alama și cuprul, este mult mai durabil și oferă o durată de viață lungă.

Calitate superioară

Modelele din inox sunt alegerea perfectă pentru ușa ta de intrare atunci când sunt utilizate corect și cu întreținere minimă, deoarece nu vor rugini atunci când sunt expuse la apă și aer umed. Pentru a accelera și simplifica producția, unii producători fac doar elementele exterioare din oțel inoxidabil și umplu interiorul cu metale neferoase. La Pirnar, avem propria noastră producție de mânere din oțel inoxidabil foarte solid și de înaltă calitate, care nu ruginește nici măcar în medii umede și sărate.

Inox

Atractie estetică

Obiectele din inox care arată ca argintul dau un aspect extrem de elegant. Inoxul este unul dintre cele mai frecvent utilizate materiale în sectoarele privat și industrial datorită strălucirii și posibilităților nelimitate de design. Îl completăm cu alte accesorii precum rozete, mânere, încuietori, vizor, numere de case și alte elemente decorative.

Accesorii din inox

Durabilitatea pe termen lung a materialului

Inoxul este un metal extrem de durabil care rezistă la impactul la suprafață și care iși menține rezistența și stabilitatea structurală. Are o durată de viață practic nelimitată, deoarece este rezistent la rugină și coroziune și poate rezista la o gamă largă de condiții meteorologice.

Stabilitate pe termen lung

Întreținere și îngrijire minime

În comparație cu alte materiale, mânerele din inox sunt ușor de curățat fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la alegerea agenților de curățare potriviți. Vă recomandăm să folosiți detergenți blânzi, apă și săpun, adică agenți de curățare neagresivi. Curățați-le cu partea moale a unui burete sau a unei cârpe de curățat, dar niciodată cu bureți de sârmă sau perii cu peri duri, pentru a nu deteriora suprafața lucioasă a materialului.

Curățarea mânerelor

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top