Preskoči na vsebino
Configurator

SISTEME DE ÎNCUIERE PENTRU SIGURANȚA COMPLETĂ SI CONFORTUL CĂMINULUI TĂU

Sisteme de încuiere pentru uși de exterior

La Pirnar, vă facem casa sigură și caldă cu încuietori de cea mai bună calitate.

COFIGUREAZĂ UȘA DE EXTERIOR

Încuietori mecanice
sau electronice

La Pirnar oferim cele mai convenabile și sigure sisteme de închidere. Încuietorile de înaltă calitate asigură deblocare fără griji, motorizată fără cheie, blocare automată, setări personalizate, securitate maximă și durată de viață mai lungă. In functie de nivelul de securitate dorit, acestea oferă sisteme de inchidere multipunct. Componentele de securitate instalate în ușile Pirnar respectă clasa de înaltă securitate RC2, dar pot fi actualizate la RC3 dacă aveți nevoie de protecție suplimentară împotriva efracției.

 • Sistem de încuiere Armo Mecanic #1
  ARMO - încuiere mecanică

  Încuietoarea ARMO oferă deblocare în trei puncte cu o încuietoare cu cilindru modern, cu două cârlige masive și cinci chei. De asemenea, este posibilă o actualizare la o încuietoare sigură în cinci puncte și patru cârlige solide ARMO MAX.

 • Sistem de încuiere ARMO COMFORT #2
  ARMO COMFORT – încuiere automată

  ARMO COMFORT este o actualizare a versiunii standard a încuietorului ARMO, cu trei puncte și două cârlige masive. Are incuietoare mecanică automată cu deschidere comodă a ușii prin împingere din exterior, datorită setării anti-autoblocare.

 • Sistem de încuiere Armo Comfort ELECTRO #3
  ARMO COMFORT ELECTRO – încuiere electromecanică

  ARMO COMFORT ELECTRO este o încuietoare electrică automată în trei puncte cu cârlige solide care se eliberează automat când ușa este închisă. Ușa este descuiată de un motor electric și are și o inserție electrică cu funcție zi/noapte precum și opțiunea de conectare la un interfon.

 • Sistem de încuiere Armo Comfort BM #4
  ARMO COMFORT BM - încuiere electromecanică

  În această versiune de blocare, motorul electric deblochează și încuie ușa. Asigură confort, securitate și etanșare mai mare și este posibil doar în combinație cu un cilindru anti-panică.

Deschidere fară cheie cu scanerul de amprenta Pirnar SECURO

Probabil te-ai trezit căutând cheile ușii de intrare cu mâinile pline, care par să fie din ce în ce mai mai greu de găsit, punându-ți răbdarea la încercare. Sau copiii au pierdut cheile și nu pot intra în casă când încă ești la serviciu. Cu un scaner de amprentă poți uita de aceste griji și îți ții nervii la distanță, pentru că nu mai ai nevoie de chei pentru a debloca ușa, o deschizi pur și simplu cu amprenta.

Utilizare fiabilă și sigură
Ușile cu amprentă sunt o alternativă complet sigură la metodele convenționale de deblocare. Scannerul este complet ascuns și astfel previne orice manipulare. Numai persoane predeterminate pot intra. Ușile Pirnar sunt fabricate cu cea mai mare grijă, așa că vă puteți baza pe ele. Chiar dacă există o întrerupere a curentului electric, poţi descuia uşa cu o cheie clasică.

Ușor de operat
Operarea scanerului de amprentă este simplă: așezi degetul pe scaner și ușa se deschide pentru tine. Nu aveți nevoie de cheie și puteți avea în sfârșit o ușă care funcționează perfect ani de zile.

Ferit de vizitatorii nedoriți
Ușile cu amprentă sunt o alternativă complet sigură la metodele convenționale de deblocare. Ele previn pătrunderea prin efracție, iar foile de ușă cu mânerul OneTouch au o suprafață complet plana, fără niciun punct slabprin care cineva ar putea pătrunde.

Deschide ușa de exterior fără cheie

Cilindru de calitate, o ușă mai sigură

Dar chiar și cea mai bună încuietoare nu poate oferi un sistem sigur fără un cilindru de calitate. Pentru securitate maximă, aveți nevoie de o inserție cilindrică de top care să împiedice manipularea în vreun fel. Nu poate fi găurit, scos sau spart. Cilindrii de cea mai bună calitate au mai mulți știfturi activi și știfturi fixi suplimentari. Profilele cilindrilor de clasa de securitate superioară sunt protejate și brevetate. Cheile pierdute sau copiile pot fi făcute numai în atelierele autorizate cu prezentarea unui card de securitate.

Cilindru de calitate superioară

Sfaturi pentru îmbunătățirea securității ușii tale

Ne așteptăm ca ușa noastră să ne protejeze de zgomotul străzii, de vreme și de privirile nedorite. Dar, mai presus de toate, vrem să ne țină în siguranță. Pe lângă o încuietoare și un cilindru de calitate, la ce trebuie să avem grijă dacă vrem o ușă de exterior cu adevărat solidă și sigură?

Foaie de ușă solidă

Alegând un canat de ușă solid, asigurați o intrare cu adevărat sigură. Ușile din lemn masiv sunt formate din mai multe straturi, straturile mergând în direcții diferite, ceea ce conferă foii de ușă un plus de rezistență. Pot fi realizate si din placaj furniruit, dar cu armătură metalică pentru a preveni indoirea. Ușile din aluminiu pot fi combinate și cu lemn sau chiar carbon, ceea ce le conferă o rigiditate și o rezistență excepționale pe care te poți baza. Este de la sine înțeles că securitatea ușii depinde de elementele și profilele din care este construită. Profilele din aluminiu sau oțel cu cinci camere și miez suplimentar din carbon formează structura ușii Pirnar, din care sunt create uși atractive, sigure și solide.

Ușă de intrare solidă

Iluminat

Casele ale căror intrări sunt bine iluminate sunt mai puțin susceptibile de a fi vizate de hoți. Acesta este un semn care arată că cineva este acasă și zona supravegheată. Cu o iluminare bună, este mai probabil ca cineva să observe vizitatori neinvitați. Prin urmare, aleile și căile către ușa din față ar trebui să fie întotdeauna iluminate, iar luminile de la intrare ar trebui să fie mereu aprinse. Lămpile cu senzor, care sunt deosebit de eficiente atunci când nu sunteți acasă, contribuie, cu siguranță, la securitate.

Iluminare la ușa de la intrare

Utilizarea sticlei

Sticla este, de asemenea, un material extrem de popular pentru ușile de exterior. Iluminarea, suprafețele mari de sticlă sau micile detalii de cristal de pe mânere reușesc să încânte prin frumusețea lor. Deși sticla este în esență un material foarte fragil, știm să-l întărim cu procese moderne de producție pentru a o face extrem de rezistentă. Geamurile termice cu trei sau patru straturi nu vă vor dezamăgi, deoarece sticla călită și laminată este suficient de rezistentă pentru a preveni intrarea neautorizată în interior.

Sticlă laminată

Mânere ascunse

O ușă fără mâner? Da, desigur. Pirnar Ultimum Pure cu sistemul OneTouch este o ușă cu mâner invizibil. Doar atunci când ușa își recunoaște proprietarul prin intermediul scanerului de amprente, apare un mâner de tragere elegant și automat, care luminează împrejurimile și ușa se descuie. După ce intri, ușa se blochează în spatele tău, mânerul de tragere dispare și străinii se confruntă cu o suprafață netedă care împiedică orice persoană neinvitată să intre. Chiar și de la distanță, puteți spune că această casă este sigură. Aceasta este o nouă generație de uși inteligente de intrare care fac parte din toate casele inteligente și spațiile de afaceri moderne.

Cititor de amprentă digitală

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top
Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă.
Aceste cookie-uri nu afectează confidențialitatea dvs. Mai multe detalii