Preskoči na vsebino
Configurator

Configurator pentru ușa de exterior

Proiectează ușa de intrare a visurilor tale cu ajutorul configuratorului pentru ușa de exterior Pirnar.

PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

Creează propria ușă de intrare

Configuratorul pentru ușile de intrare de la Pirnar este un instrument care vă va ajuta să proiectați rapid și ușor intrarea visurilor tale, una care se potrivește specific gusturilor și nevoilor tale. Pur și simplu selectați modelul preferat și începeți să vă transformați visul in realitate. Există o gamă largă de modele, culori, luminatoare laterale și opțiuni pentru uși din care puteți alege, inclusiv încuietori, iluminat, mânere, tipuri de sticlă și accesorii decorative.

 • MODELE
  Alege modelul tau
  MODELE

  Alegeți din cele peste 100 de modele de uși de exterior din lemn sau aluminiu. Pentru a vă ajuta să utilizați configuratorul mai ușor, am separat modelele din aluminiu de cele din lemn pentru a restrânge gama și pentru a le face mai clar și mai ușor de navigat.

 • CULORI
  Optiuni de culoare
  CULORI

  Puteți alege una sau mai multe culori pentru foaia ușii într-un finisaj de decor mat, lucios, metalic sau imitație lemn pentru modelele din aluminiu și dintre esențe de lemn, finisaje lăcuite sau uleiate pentru ușile de intrare din lemn. De asemenea, puteți selecta o altă culoare separată și pentru fața interioară a ușii.

 • OPȚIUNI DE VITRARE
  Sticla
  OPȚIUNI DE VITRARE

  Configuratorul oferă o gamă largă de opțiuni de geam și luminatoare laterale. Alegeți între sticlă transparentă, Satinato, Parsol, Chincilla, Uadi, Master Carre, Master Point, Reflo, Pave sau Marmo. Pe lângă placarea cu sticlă termorezistentă pentru un aspect estetic modern, există opțiuni opulente de vitralii disponibile pentru modelele noastre clasice de uși.

 • BLOCARE
  Sistem de incuiere
  BLOCARE

  Sunt disponibile sisteme moderne de blocare și deblocare. Alegeți dintre încuietori în trei puncte sau în mai multe puncte sau mecanisme clasice, care sunt extrem de sigure. Pentru o locuință și mai sigură, vă recomandăm să optați pentru un scaner de amprente SECURO.

 • MÂNERE
  Optiuni pentru maner
  MÂNERE

  Există o gamă largă de mânere din care puteți alege, cu diferite tipuri, stiluri și finisaje, inclusiv mânere dreptunghiulare, rotunjite sau curbate (nu uitați să specificați lungimea mânerului pe care o alegeți). Adaugă iluminare LUX sau optează pentru un mâner negru Nero Edition.

 • PLĂCI PROTECTOARE
  Placa protectoare
  PLĂCI PROTECTOARE

  Puteți completa aspectul ușii dumneavoastră adăugând un ornament elegant de protecție din oțel inoxidabil. Modelul de plăcii de protecție este disponibil și pentru baza ușii și poate fi finisat într-un negru Nero Edition. De asemenea, poate fi iluminat cu iluminare ambientală Lux.

 • ALTE
  Alte optiuni
  ALTE

  Va trebui să specificați dimensiunile ușii în configurator și să specificați dacă mânerul trebuie să fie pe partea stângă sau pe partea dreaptă a canatului ușii. Puteți alege și fundalul, adică culoarea fațadei.

PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

 • 1. Oferta de pret#1
  Trimiteți întrebarea dumneavoastră

  Când sunteți mulțumit de designul dvs. și doriți să continuați, va apărea un formular și vi se va cere să introduceți detaliile și să selectați cel mai apropiat showroom de dumneavoastră. Ei vor primi o copie a configurației dumneavoastră și vă vor contacta pentru a discuta detaliile importante.

 • 2. Viziteaza showroomul#2
  Vizitați showroom-ul

  Chiar dacă este foarte probabil să discutați despre designul dumneavoastră cu un consultant de vânzări la telefon sau prin e-mail, vă recomandăm insistent să vizitați și showroom-ul pentru a vedea alte modele similare expuse.

 • 3. Share#3
  Distribuie prietenilor

  Puteți distribui designul ușii prietenilor dumneavoastră prin e-mail.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top