Preskoči na vsebino
Configurator

INUNDĂ-ȚI INTRAREA IN CASĂ CU LUMINĂ NATURALA

Uși de exterior cu sticlă

Ușile de intrare cu inserții de sticlă luminează interiorul casei tale și creează o estetică modernă a lucuinței. Sunteți in cautarea unei uși de exterior din lemn sau aluminiu, uși de sticlă, cu luminatoare laterale sau cu supralumină? Există multe opțiuni disponibile pentru ușa ta de intrare. Găsiți designul de ușă perfect pentru a se potrivi cu aspectul modern pe care îl căutați pe Pirnar.ro

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR CU STICLĂ

Avantajele ușilor cu decupaje cu sticlă

Ușile de exterior prevăzute cu decupaj cu geam termopan sau tripan sunt alegeri incredibil de atemporale și de bun gust pentru intrarea în casa dumneavoastră, deoarece permit multă lumină naturală în locuință., făcând chiar și cel mai întunecat hol fără ferestre să se simtă primitor. De aceea, ușile de exterior cu sticlă sunt o alegere populară care influențează atât estetica exterioară, cât și cea interioară a casei tale. Ușile de intrare cu geam termopan sau tripan oferă numeroase beneficii casei tale:

 • Design atemporal
 • Suprafață translucidă
 • Ușor de curățat
 • Rezistentă la zgârieturi
 • Foarte robustă și durabilă

Usi de intrare din sticla

Mai multe detalii
despre decupajele cu sticlă

Deoarece inserțiile de sticlă pot fi realizate din diferite tipuri de sticlă, puteți alege să vă protejați de privirile indiscrete fără a bloca lumina soarelui, folosind sticlă ornamentată de înaltă calitate, fabricată de Pirnar. Ușile de exterior cu inserții de sticlă sunt foarte ușor de curățat, sticla este rezistentă la zgârieturi, iar ușa în sine oferă un nivel ridicat de stabilitate împotriva deformării mecanice.

Care este cel mai bun tip de sticlă pentru o ușă de exterior?

Inserțiile de sticlă pot fi realizate dintr-o varietate de tipuri diferite de sticlă, care diferă în ceea ce privește estetica și funcționalitatea. Ușa ta de intrare Pirnar.ro poate avea inserții de sticlă din următoarele materiale, în funcție de tipul de ușă și de detaliile de construcție pe care le-ai selectat:

Sticlă clară

Sticla clara transparentă este standardul pentru majoritatea ușilor din de exterior cu decupaje cu geam termopan sau tripan. Este ieftină și suficient de translucidă pentru a lăsa să intre toată lumina naturală disponibilă. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă, de asemenea, că oamenii de afară pot privi în hol lucuinței tale. Dacă nu este ceea ce cauți, s-ar putea să preferi sticlă satinată cu elemente din sticlă transparentă, deoarece oferă protecție împotriva privirilor indiscrete.

Stil decorativ pentru usa de exterior

Sticlă ornamentală

Dacă ești în căutarea unui tip de sticlă care să ofere intimitate maximă, sticla ornamentală este alegerea perfectă pentru ușa ta de exterior. Sticla mată, în special, este o alegere foarte populară, deoarece ascunde complet ceea ce se întâmplă în interiorul casei tale, lasând, de asemenea, să intre suficientă lumină naturală din exterior.

În calitate de producător de uși premium, producem ornamente din sticlă realizate manual pentru a oferi un aspect unic pentru ușa tade intrare.

Decor din sticlă

Sticla securizată si sticla laminată

Pentru a crește proprietățile de protecție ale ușilor de exterior și ale luminatoarelor laterale, poți opta pentru utilizarea sticlei securizată sau laminată. Acest lucru este util în special dacă locuiești într-o zonă rezidențială izolată, care este mai predispusă la spargeri și infractori. Sticla laminată constă din panouri de sticlă ținute împreună de o folie robustă și transparentă, ceea ce face ca pachetul de sticlă să fie mai rezistentă împotriva spargerii, oferind un nivel de securitate mai mare decât sticla obișnuită. Sticla terorezistentă este călită termic si devine de pană la 6 ori mai duraă si mai rezistentă la șocurile de impact.

Sticla laminată

Usi de exterior extrem de functionale cu geam termoizolant

Ușile de exterior cu decupaje cu sticlă sunt proiectate pentru a lăsa lumina naturală să intre în casa ta. Dar pentru a vă asigura că sunt și izolate corespunzător împotriva difuziei căldurii, este posibil să dorești să utilizezi geam termoizolant. Acest lucru limitează transferul căldurii din interiorul casei catre exterior, fapt ce te ajută să îți menții factura la încălzire scăzută. În timpul verii, acest tip de geam poate limita, de asemenea, cantitatea de căldură exterioară să pătrunde în interiorul casei tale.

Uși exterior cu sticlă

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR CU STICLĂ

Ușor de combinat: Sticla cu alte materiale

Când alegeți între diferitele uși și inserții de sticlă disponibile, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți din ce material ar trebui să fie fabricată ușa. Puteți alege între lemn, aluminiu sau o combinație a acestor două materiale, deoarece ambele pot adăuga avantaje specifice ușii tale.

Uși de exterior din aluminiu – un aspect modern cu durabilitate ridicată
Ușile de intrare din aluminiu sunt o alegere excelentă pentru orice casă. Acest material premium este foarte rezistent la deteriorare, similar PVC-ului, deși mult mai ușor decât multe alte materiale. Și o suprafață din aluminiu este ușor de curățat. Dacă îl combinați cu balamale și accesorii de înaltă calitate, precum și cu un mecanism de blocare fiabil, veși crește semnificativ securitatea casei dumneavoastră.

Cu ajutorul configuratorul Pirnar.ro îți poți personaliza ușa de la intrare în funcție de preferințele tale exacte.

Ușile de exterior din lemn – un clasic de bun gust
Ușile de exterior din lemn combină estetica modernă cu cea tradițională, naturală, deoarece materialul ecologic arată cald și primitor. Și în ceea ce privește izolația termică, poate ține cu ușurință pasul cu ușile din PVC foarte izolate. Și mai bine: vă puteți personaliza ușa de intrare din lemn cu diferite tipuri de decupaje cu sticlă, în culori in trend precum alb, gri antracit, gri grafit sau orice culoare care se potrivește aspectului pe care îl doriți.

Diverse moduri de a include elemente de sticlă în designul ușii
Dacă doriți o ușă de exterior cu suprafețe vitrate, nu trebuie să alegeți neapărat o ușă cu o inserție de sticlă. De asemenea, puteți opta pentru una dintre următoarele:

 • Ușă de intrare din lemn cu luminatoare laterale
 • Ușă de intrare cu supralumină
 • Ușă de intare cu supalumina in arcadă

Uși din lemn cu sticlă

 

PIRNAR

Sfaturi pentru a alege ușa de exterior cu sticlă perfectă

 • Mai multe despre sticla ornamentală

  La Pirnar, oferim măiestrie autentică atunci când vine vorba de sticla ornamentală. Avem propriile noastre procese de sablare în sticlă cu modele unice și plăcute din punct de vedere estetic, creând inserții de sticlă de înaltă calitate, care sunt semnificativ mai impresionante decât ornamentele lipite. Astfel, sticla noastră ornamentată lucrată manual este potrivită perfectă pentru noua ta ușă de intrare premium.

  PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

 • Cum se face geamurile termoizolante?

  Geamurile termoizolante sunt formate din două, trei sau patru foi de sticlă individuale de 4 sau 5 mm grosime. Aceste geamuri de sticlă sunt despărțite de obicei de o baghetă caldă din metal aplicată între foile de sticlă pentru a ajuta la prevenirea difuzării cu ușurință a căldurii prin material.

  Geamurile individuale sunt apoi introduse în ușă, astfel încât spațiile dintre ele să poată fi umplute cu aer sau gaze nobile, sporind și mai mult proprietățile de izolare termică ale pachetului de sticlă. Ca efect secundar, această construcție cu mai multe straturi face, de asemenea, sticla mai robustă, oferind o siguranță suplimentară.

  Factorul de transmisie termică poate indica cât de bine este izolată ușa de exterior față de transmisia căldurii - cu cât este mai mic numărul, cu atât este mai bună izolația.

  O ușă de exterior cu decupaje cu sticlă deosebit de mari ar trebui să aibă geam termoizolant, și același lucru este valabil și pentru luminatoarele laterale și supralumina.
 • Uși de exterior proiectate individual, cu decupaje cu sticlă

  Ușa ta de exterior este una dintre cele mai importante părți ale casei tale și atrage cel mai mult atenția. De aceea nu ar trebui să faceți compromisuri atunci cand vine vorba despre material, culoare, inserții cu sticlă sau alte accesorii, pentru că la final, ușa ta de intrare ar trebui să fie perfectă! Configuratorul Pirnar.ro vă ajută realizați exact ușa de exterior pe care o căutați.

  Configuratorul te ghidează către ușa taperfectă de exterior, pas cu pas. Pentru a vă asigura că ușa de intrare este făcută pe măsură, puteți selecta individual dimensiunile, materialele, culorile, tipurile de geam și diverse elemente de design suplimentare.

   

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top