Preskoči na vsebino
Configurator

O GAMĂ LARGĂ DE OPȚIUNI PENTRU CULOAREA UȘII TALE DE INTRARE

Culori pentru ușa de exterior

Colorează ușa visurilor tale, în funcție de materialul ales, cu tonurile din paletarul RAL, decoruri din lemn, glazuri sau uleiuri. O gamă largă de opțiuni de culoare pentru ușa ta de exterior.

PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

Lasă culoarea ușii visurilor tale să te inspire

Alegerea culorii ușii de la intrare depinde în principal de stilul casei tale, de caracterul tău și de fațada aleasă. Fațadele vibrante și colorate necesită de obicei tonuri mai calme ale ușilor într-o variantă de culoare simplă sau bicoloră, în timp ce tonurile mai calme ale fațadei oferă o mai mare libertate în alegerea ușilor colorate sau cu model. Deoarece ușa ta va fi cu tine pentru o perioadă de timp de acum încolo, te-ar putea ajuta să optezi pentru o culoare mai clasică, cum ar fi alb, albastru de oțel, gri sau maro, sau chiar o nuanță naturală de lemn, pe gustul tău. Am pregătit cinci ambianțe minunate cu culori diferite pentru uși. Sperăm că acestea vor fi o sursă de inspirație și perspectivă pentru a vă alege propria culoare a ușii.

Ușa albă

Ușile albe neutre sunt întotdeauna o alegere de bază, populară. Se potrivesc cu o gamă largă de stiluri arhitecturale, în timp ce simplitatea lor le permite să se joace cu diferite accesorii, iluminat și ornamente. O fațadă gri cu iluminare laterală creează condiții ideale pentru instalarea ușilor albe ca zăpada. Această combinație reflectă prestigiul și unicitatea casei tale de la distanță. Este, de asemenea, o completare perfectă pentru vitraliul înrămat și treptele din marmură

Usa de intrare alba

Ușa albastră

Ușile albastre sunt încă o alegere rară în țara noastră, deoarece pot părea foarte îndrăznețe și, prin urmare, unice în anumite nuanțe, deși sunt foarte populare în străinătate. Albastrul este asociat cu seninătatea și inteligența. O nuanță de albastru poate avea un aer foarte liniștit și completează fațada într-un mod discret. 

Usa de intrare albastra

Ușa gri (RAL 7016)

Ușile de intrare de culoare antracit (RAL 7016) sunt mereu în tendințe, așa că nu trebuie să vă faceți griji că intrarea va părea veche. Întrucât este o variantă modernă cu o notă metalică, ar trebui să te gândești la dotarea acestui tip de intrare cu tehnologie modernă, precum mânerul exterior retractabil Pirnar OneTouch. Mânerul ușii iese automat de pe suprafața canatului când ușa este deblocată de amprenta proprietarului și apoi se retrage automat înapoi în foaia ușii.

Usi de intrare gri

Ușa verde

Te gândești la o ușă verde? Mulți oameni asociază aceasta culoare cu natura, iar natura este refugiul nostru. Nu e de mirare că arată liniștitor și deosebit de elegant în tonuri mai închise. Combinat cu o fațadă de marmură ușoară, iese în evidență și cu elemente decorative suplimentare, precum ghivecele cu plante care incadreză ușa, subliniază frumos estetica întregii zone de intrare a locuinței tale.

Usi de intrare verzi

Uși in decoruri de lemn

Când vorbim despre tendințe, nu putem ignora ușile de intrare din imitație de lemn. Cu finisajele din lemn de stejar, cireș și măslin, puteți da intrării dumneavoastră un aspect natural, păstrând în același timp toate avantajele construcției din aluminiu de înaltă calitate.

Culori décor lemn


PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

Diverse alte culori pentru ușa de exterior

Pe lângă cele mai populare culori menționate pentru ușile din de exterior, există multe alte variante de culoare dintre care vizitatorii de pe Pirnar.ro pot alege în configuratorul nostru de uși

Usi de intrare roz, de calitate inalta

La ușile din aluminiu, puteti alege dintre nenumărate culori

Aluminiul este un material versatil care permite o gamă largă de finisaje, inclusiv uși în nenumărate combinații. Poti alege intre tonuri mate sau lucioase din paletarul RAL, nuante texturate si metalice, sau finisaje din lemn si decorative. Utilizarea decorurilor din lemn din imitație de stejar, cireș și măslin transmit o senzație deosebit de caldă atunci când veniți acasă. Majoritatea ușilor din aluminiu sunt finisate cu un strat de pulbere care asigură o viață lungă și necesită întreținere minimă. Uniformitatea acoperirii asigură o suprafață netedă, fără cocoloașe sau picături, precum și durabilitate și calitate de lungă durată, indiferent de condițiile meteorologice imprevizibile.

 • Alege decoruri din lemn
 • Usi de exterior gri Pirnar
 • Ușa de intrare verde
 • Usi de exterior maro in decoruri de lemn
 • Usa maro cu luminatoare laterale
 • Uși gri
 • Usi gri cu supralumina
 • Usi maro si gri cu puisor

PROIECTEAZĂ UȘA DE EXTERIOR

Oferă ușii tale din lemn un finisaj cu lăcuit sau uleiat

În ceea ce privește lemnul, există de obicei mai puține opțiuni de culoare, deoarece majoritatea oamenilor aleg un aspect natural. Dacă ești dispus să investești ceva timp în îngrijirea lemnului, vei fi răsplătit cu frumusețea, căldura și textura sa excepționale.

Finisajul lăcuit

Straturile de lacuri sunt rezistente la agenți de curățare și substanțe chimice neabrazive și sunt ușor de renovat. În ciuda acoperirii, eliberează treptat umiditatea pe care o degajă înapoi în mediu. Asta înseamnă că finisajul nu se crăpă și nu se decojește în ciuda fluctuațiilor mari de temperatură. Oferă mai multă protecție pentru uși, sunt rezistente la razele UV, dar și maschează mai mult aspectul lemnului.

Finisajul uleiat

Dacă optați pentru aspectul natural al lemnului caracterizat printr-o patina cenușie, puteți utiliza un finisaj cu ulei în locul unui strat de lac. Finisajele cu ulei nu modifică proprietățile benefice ale lemnului, deoarece ele respiră, se dilată și se micșorează odată cu lemnul. Ele pătrund adânc în lemn, împiedicând pătrunderea umezelii. Adăugarea de pigmenți naturali crește semnificativ rezistența la razele UV.

Usi de intrare din lemn

CONFIGUREAZĂ UȘA DIN LEMN

PIRNAR

Sfaturi pentru a alege cea mai frumoasă culoare pentru ușa de intrare

 • Alege nuanța ușii de exterior in condiții de iluminare adecvată

  S-ar putea să fiți entuziasmați când vizitați un atelier de vopsitorie pentru că doriți să alegeți o nuanță care se potrivește perfect cu intrarea dvs. Dar nu uitați că luminile de neon nu oferă o imagine realistă. Sau ați văzut nuanța dorită doar pe ecranul computerului sau al smartphone-ului și nu ați putut vedea în realitate mostra de culoare.

  Acest lucru poate duce la surprize urâte atunci când culoarea arată complet diferită la lumina zilei. Așa că nu uitați să acordați întotdeauna o atenție deosebită luminii în cauză. Nuanțele reale de culoare ale ușilor de intrare pot fi vizualizate într-un Showroom Pirnar pentru a vă face o idee mai bună.

 • Luați în considerare paleta de culori a exteriorului casei dvs

  Atunci când alegem mobilierul și tonurile de culoare pentru interiorul locuinței, este de la sine înțeles că ținem cont de spațiul în ansamblu. Țelul nostru de a selecta o paletă completă de culori se evaporă adesea când vine vorba de elementele exterioare ale casei. Determinarea schemei de culori nu este importantă doar pentru interior, ci și pentru alegerea ușii. Înainte de a decide cea mai bună nuanță pentru ușa de exterior, este logic să ne gândim la fațadă, ferestre, obloane și orice mobilier de exterior de la intrare.

 • Luați în considerare aspectul înconjurător

  Chiar dacă sunteți îndrăzneț și hotărât din fire, ar trebui să luați în considerare aspectul împrejurimilor atunci când vă alegeți ușa de la intrare și să aveți în vedere strada în ansamblu. Chiar dacă cartierul este coordonat în culori, puteți opta pentru o opțiune mai îndrăzneață. Compararea culorilor ușilor de exterior ale celor mai apropiați vecini este o modalitate excelentă de a afla ce culori pentru ușa de intrare vă atrag cu adevărat. Vă recomandăm o vizită personală la un Showroom Pirnar, unde experții vă vor sfătui cu plăcere în alegerea dvs.

 • Alege o nuanta care sa trezeasca in tine emotii puternice

  Când vii acasă de la serviciu după o zi grea, aspectul intrării tale ar trebui să trezească un sentiment de confort, dragoste și relaxare. Când stai în fața intrării în casa ta, alegerea pe care ai făcut-o in ceea ce privește culoare ușii, ar trebui să încânte vizitatorii și să trezească sentimente de mândrie în tine.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top