Preskoči na vsebino
Configurator

LUMEA PIRNAR

Admirație

Uimitor, îndrăzneț, ferm sunt idealurile pe care construim tot ceea ce credem la Pirnar. Scopul nostru final este întotdeauna admirația în ochii clienților noștri și asigurarea că locuința lor este împodobită cu cea mai frumoasă ușa de intrare din lume.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Excelență in tot ceea ce facem

Ne construim produsele, serviciile și relațiile cu clienții și partenerii pe excelență. Punem oamenii care intră în lumea Pirnar în centrul a tot ceea ce facem. Ne străduim spre excelență în fiecare moment: excelență în aspectul final al ușii de exterior, excelență în fiecare cuvânt, fiecare clic și fiecare mișcare care este destinată clienților și partenerilor noștri.

Uimitor

Sunt puține lucruri în viață care ne taie răsuflarea, evocă admirație și lasă o impresie de durată. Crearea frumuseții a deschis porțile inspirației artiștilor, designerilor, arhitecților renumiți de milenii, precum și nouă. Cu dragoste și pasiune pentru frumos proiectăm cele mai uimitoare intrări din lume.

Pirnar este luxul elegant al formelor rafinate. Conceput pentru cele mai frumoase case și proprietari cu mândrie. Designul atemporal oferă casei o senzație uimitoare de frumusețe și căldură. În căutarea perfecțiunii, nu urmăm niciodată. Noi conducem.

Usi de intrare frumoase

Iluminare LED

Pentru noi, ușaPirnar este ca un frumos inel de logodnă sau un ceas elegant care trezește emoții puternice într-o persoană și împlinește promisiunea a ceva etern și veșnic. Pentru noi, funcționalitatea superioară a produsului este doar fundația pe care construim o poveste de inovație, frumusețe și admirație.

ANŽE PIRNAR
Director Adjunct

Anže Pirnar

Îndrăzneţ

La început, există inspirație și pasiune. Dorința de perfecțiune. Chiar înainte să desenăm prima linie cu creionul și să atingem materialul cu care să lucrăm. Chiar înainte de a vedea, modelăm și lustruim. Rațiunea se îmbină cu viziunea și nimic nu poate opri rotițele procesului creativ.

Nu credem în imposibil. Dezvoltăm ceea ce încă nu există. Cu îndrăzneală. Creeăm opere de artă din materii prime si cu mainile noastre. Suntem conduși de o forță interioară pentru a testa limitele posibilului.

Creatie de arta

Diamant

Fiecare ușă de intrare Pirnar este o capodoperă unică realizată din cele mai bune materiale fără compromisuri și cu cea mai mare precizie. Excelența nu este doar în aspectul exterior, ci în fiecare șurub, fiecare mâner, fiecare foaie de sticlă, fiecare sudură, fiecare mișcare și fiecare cuvânt. Avem un singur obiectiv - să inspirăm. Odată setat, nu există ocoliri în fața obstacolelor. Perseverăm până când apare o soluție și își găsește drumul în lume – mai întâi pe birourile designerilor, inginerilor și artizanilor cu mâini miraculoase. Și apoi la tine. Iar imposibilul devine posibil.

Capodopere unice

Despre calul înaripat

Calul înaripat este un simbol al modului de gândire care a fost transmis din generație în generație în familia Pirnar.

Povestea calului înaripat

Tradiția meșteșugului

Standardul nostru de bază este admirația și toate drumurile de acolo duc prin tradiția artizanală Pirnar. Așa a fost întotdeauna.

Ochi ager

Precizia de neegalat, aptitudinea exceptionala pentru design si atenția la fiecare detaliu sunt ceea ce distinge o ușa Pirnar.

Cu talentul maeștrilor noștri pentru o manoperă delicată și precisă, împlinim viziunea lui Pirnar despre ușile de intrare admirabile din nou și din nou.

Precizie exceptionala

Abilități manuale

Designul intrărilor Pirnar începe pur și simplu cu o linie pe hârtie. Se naște un concept. El dă sens mâinii care desenează, liniei și formei și ochilor care o vor privi.

Apoi intervine maestrul. Fie mare sau mic, fiecare slujbă este importantă, astfel încât în cele din urmă să apară o capodoperă. Abilitățile specifice, măiestria excepțională, ingeniozitatea și ambiția sunt calitățile care ridică fiecare creație Pirnar la un nivel unic de design.

Maiestrie excelenta

Nu vrem să facem uși de exterior bune, vrem să facem capodopere. Vrem să depășim limitele a ceea ce este posibil. Aceasta a fost viziunea noastră încă de la început, acum 50 de ani. Ușa de intrarea determină prima impresie despre casă și despre proprietarul ei, așa că trebuie să fie admirabilă, minunată și o bijuterie tehnologică impecabil fabricată.

ROMAN PIRNAR
Fondator

Roman Pirnar

O tușă personală

Designul excepțional, materialele excelente și cea mai bună manoperă fac din fiecare ușă de intrare Pirnar o operă de artă, demnă de a fi creeată și admirată din nou și din nou. Așa cum artistul își semnează lucrările, personalizăm fiecare ușă de exterior Pirnar.

Design exceptional

Istoria companiei Pirnar

Istoria companiei datează din 1968 când familia Pirnar și-a fondat atelierul de meșteșuguri.

ISTORIA COMPANIEI PIRNAR

Inovație

În ciuda moștenirii noastre bogate, suntem întotdeauna conduși de viitor. Dezvoltând constant inovații în tehnologie și design, creăm uși de intrare atemporale, de lux, care sunt admirate în întreaga lume.

Nașterea ideii

Proprietarul viitoarei ușii de exterior Pirnar știe ce vrea. Din acest motiv, inovația se află în ADN-ul nostru. Ideile trebuie să fie îndrăznețe și inovatoare, dar în același timp să se potrivească istoriei noastre. În primul rând, le perfecționăm cu atenție într-un concept finit.

Pirnar - inovatia este in ADN-ul nostru

Concept

Conceptul rafinat încapsulează elementele fundamentale ale gândirii noastre din care ies toate inovațiile Pirnar și inspiră clienții din întreaga lume. Apoi intervine maestrul. Fie mare sau mic, fiecare slujbă este importantă, astfel încât în cele din urmă să apară o capodoperă. Abilitatea specifică, măiestria excepțională, ingeniozitatea și ambiția sunt calitățile care ridică fiecare creație Pirnar la un nivel unic de design.

Nivel unic de design

Fără inovare, nu există o dezvoltare reală a mărcii. Din fericire, la Pirnar am insuflat mereu idei pe care nimeni nu le-a realizat încă.

GAŠPER PIRNAR
Director General

Gašper Pirnar

Inovație

Suspine de admirație, dorința de perfecțiune și îmbunătățire constantă, eleganță frumoasă. Toate acestea sunt combinate în inovațiile Pirnar, care stabilesc tendințe în industrie.

Trenduri Pirnar

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top
Acest site web utilizează cookie-uri pentru a vă putea oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă.
Aceste cookie-uri nu afectează confidențialitatea dvs. Mai multe detalii