Preskoči na vsebino
Configurator

OneTouch – cea mai personală ușă de intrare

Un sistem de acces cu mâner ascuns pe care doar proprietarul îl poate acționa.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Inovație mondială și design uimitor

Pirnar OneTouch este prima și singura ușă din lume cu mâner automat retractabil. Când scanerul ascuns de amprentă recunoaște proprietarul, ușa se deblochează și mânerul iese automat din foaia de ușă iluminând elegant împrejurimile. La câteva secunde după închidere, mânerul se retrage automat lăsând o suprafață curată și uniformă a foii de ușă, prevenind orice manipulare a intrării.

Premiul german pentru design 2017

Confort maxim

Mânerul OneTouch este complet independent de sursa de alimentare datorită unui mecanism special cu arc și oferă un mod extrem de confortabil de acționare a ușii. Nu pierdeți timp prețios căutând cheia, iar noaptea iluminarea automată a mânerului face revenirea acasă și mai plăcută.

Pirnar OneTouch

O casă mai sigură

La câteva secunde după închidere, Pirnar OneTouch revine automat la o suprafață curată, fără mânere, ceea ce face imposibil ca alte persoane să manipuleze ușa din față în vreun fel. Acest lucru arată clar, chiar și de la distanță, că ușa este încuiată și că locuința ta este complet sigură.

Intrare fără mâner

O casă frumoasă, modernă

Pirnar OneTouch este vestitorul unei noi generații de uși inteligente de intrare care salută proprietarul casei la sosire. Este intrarea ideală pentru casele moderne, inteligente și spațiile comerciale. Pirnar Ultimum Pure OneTouch este ușa către viitor.

O nouă generație de uși de intrare inteligente

Impresie de modernitate

OneTouch este metoda de intrare ideală pentru case și clădiri moderne. Creează o impresie de modernitate prin selecția de placări cu sticlă termorezistentă si a nuanțelor de vopsitorie pe aluminiu. Ușile de intrare din aluminiu strălucesc în special în casele de ultimă generație, unde toate elementele ușii din față sunt aliniate estetic și astfel se îmbină perfect în designul arhitectural general. Chiar și aluminiul „rece” sau combinația lemn-aluminiu în alb completează frumos lemnul cald.

Ușă de exterior a viitorului

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top