Preskoči na vsebino
Configurator

PENTRU O SENZAȚIE PLĂCUTĂ DE ACASĂ

Uși de exterior din lemn

Natura a fost captată în ușile de intrare din lemn de la Pirnar, pentru o calitate excepțională a vieții. Ușile elegante din lemn creează o senzație de blândețe și sunt o combinație de modernitate și tradiție. Lemnul exprimă familia, căldura și loialitatea ta față de natură. Lăsați-vă fermecat de design-ul uluitor al ușilor din lemn.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Rezistența solidă a lemnului pentru o viață sigură si confortabilă

Lemnul este un material natural de construcție remarcabil. Căldura sa, nenumăratele utilizări și beneficii ne asigură că nu se va demoda niciodată. La Pirnar, tratăm acest dar minunat al naturii cu un fler excepțional pentru design și inovație de ultimă oră. Ușile de exterior din lemn sunt realizate la comandă din molid masiv, zada și stejar. Deoarece lemnul este un material natural și viu, nu există două foi de ușă la fel. Natura ne asigură că fiecare model este o operă de artă unică. Inclusiv pe a ta.

 • Usa de intrare din stejar pentru o casa frumoasa#1
  STEJARUL MĂIESTUOS

  Stejarul este un simbol al solidității, rezistenței și forței. Acest tip de lemn este bogat în nuanțe de culoare sofisticate, de la gri-alb până la maro, și se poate închide considerabil. La Pirnar, profităm de această caracteristică atunci când aplicăm glazuri și finisaje cu ulei pentru a obține nuanțe bogate care amintesc de speciile de lemn exotic.

  Uși de exterior din lemn de stejar

 • Usa de intrare din molid pentru o casa frumoasa#2
  MOLIDUL MULT IUBIT

  O usa de intrare din molid păstrează structura caracteristică a lemnului, in timp ce o putem finisa cu glazuri in patru nuanțe deschise diferite. Se potrivesc foarte bine cu tonurile naturale ale altor accesorii sau ale pardoselilor din lemn. Lemnul de molid poate fi folosit cu succes la orice model de ușă de intrare Pirnar, deoarece oferă o bază care poate fi îmbunătățită într-un mod clasic sau modern.

  Uși de exterior din lemn de molid

 • Usa de intrare din larice pentru o casa frumoasa#3
  RECOMANDARE PENTRU IUBITORII DE ZADĂ

  Datorita indisponibilității actuale de lemn de zadă, intreabă despre disponibilitatea modelelor in showroom-urile noastre sau alege o ușă de intrare din alte tipuri de lemn.

Avantajele ușilor din lemn

Ușile de exterior durabile din lemn de la Pirnar oferă un nivel ridicat de confort și funcționalitate deoarece sunt realizate din lemn masiv de înaltă calitate, care are multe avantaje naturale. Lemnul adaugă un sentiment unic de autenticitate și căldură casei tale și se adaptează la o gamă largă de stiluri arhitecturale. De asemenea, acest material natural se îmbină perfect cu inovațiile tehnologice moderne și păstrează o notă de trecut misterios. Asa ca poți avea orice model unic din lemn realizat la comandă.

 • SOLIDITATE
  Lemnul este un material durabil
  SOLIDITATE

  Lemnul este un material durabil și puternic care oferă o stabilitate sigură. Capodoperele realizate din lemn oferă o soliditate structurală excepțională, depășind chiar și structurile din oțel. Acest lucru este valabil atât pentru ușile exterioare din lemn într-un singur canat, cât și pentru ușile duble de dimensiuni mai mari. Elementele din lemn masiv sau lemn stratificat își păstrează capacitatea portantă chiar și în caz de incendiu și în condiții meteorologice foarte nefavorabile. De asemenea, rezistă multor influențelor mediului care pot fi dăunătoare.

 • IZOLAȚIE TERMICĂ
  Usi de intrare din lemn izolate termic
  IZOLAȚIE TERMICĂ

  Un avantaj important al ușilor de intrare din lemn este izolarea fonică și termică optimă a acestora. Lemnul masiv în sine oferă o izolare fonică și termică foarte bună deoarece reține aerul rece din exterior și în același timp aerul cald din interior. La Pirnar, ușile de intrare din lemn sunt tratate cu o varietate de materiale izolante suplimentare.

 • DURABILITATE
  Lemn de esență tare durabilitate
  DURABILITATE

  Ușile exterioare din lemn sunt ecologice și prietenoase cu mediul, deoarece au un impact minim asupra mediului în timpul producției și utilizării, iar lemnul este, de asemenea, o resursă regenerabilă importantă. Modelele din lemn sunt așadar un produs durabil care poate fi ușor restaurat și întreținut.

 • CALITATEA VIEȚII
  Lemnul ajuta ca viata ta sa fie mai buna
  CALITATEA VIEȚII

  Deoarece lemnul este un material hipoalergenic, ușile din lemn au un efect pozitiv asupra sistemului respirator uman și cresc astfel calitatea vieții. Ușile din lemn reglează eficient umiditatea spațiilor de locuit, deoarece lemnul este un material viu, respirabil.

 • SECURITATE
  Lemnul este un material sigur pentru usi
  SECURITATE

  Construcția solidă și fiabilă a ușilor din lemn, pe care le-am echipat cu încuietori de siguranță în mai multe puncte cu cârlige solide, vă protejează casa de pericole neprevăzute. Când închizi ușa, poți fi sigur că va rămâne așa.

 • DIVERSITATEA FORMEI
  Lemn in diferite forme si culori
  DIVERSITATEA FORMEI

  Datorită diferitelor nuanțe date de culoarea naturală a diferitelor esențe de lemn, poți creea un design modern sau clasic care se îmbină cu stilul arhitectural al casei tale sau al oricărei alte clădiri, subliniind în același timp stilul tău personal. Intrările din lemn pot fi insă combinate și cu aluminiu solid.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Aruncă o privier la cele mai frumoase modele
de usi din lemn Pirnar

Alegerea ușilor de exterior din lemn este practic nelimitată. Închide ochii pentru o clipă și imaginează-ți ce fel de ușă de exterior își dorești. Vrei ca locuința ta să aibă un farmec clasic? Atunci ar trebui să aruncaci o privire la capodoperele tradiționale din lemn care îți vor completa stilul arhitectural, precum cireașa de pe tort. Sau poate că locuiești în mijlocul agitației orașului și îți dorești să aduii puțină căldură naturală stilului urban al casei tale cu o ușă de intrare din lemn? Ușile de exterior din lemn  ultramoderne și masive îndeplinesc exact astfel de dorințe.

 • Stejar Ultimum Pure model
 • Colecția Ultimum Pure - Uși din stejar
 • Model Ultimum Pure din stejar

Ușă de intrare din lemn Ultimum Pure – STEJAR

Linia unică Ultimum Pure din stejar masiv, cu mâner elegant Luxor și finisaj uleiat, se potrivește celor mai moderne stiluri arhitecturale. Toate elementele ușii sunt aliniate estetic pe într-un singur plan, iar lemnul transmite o senzație de căldură, în ciuda aspectului său modern. Modelul de ușă în combinație cu luminatoarele laterale din sticlă creează o intrare monumentală care aduce lumină naturală suplimentară în interiorul casei.

 • Modele premium din molid
 • Uși Premium cu geamuri sau luminatoare laterale
 • Modele Premium din molid cu reliefuri
 • Uși de molid cu luminatoare laterale

Ușă de intrare din lemn din gama Premium – MOLID

Acest model subliniază din punct de vedere estetic desenul vertical al lemnului de molid, care este completat elegant de un vizor de ușă cromat și un mâner cilindric Magmalux, unde metalul strălucește în lumina LED-ului. Culoarea discretă, deschisă, se potrivește și cu o arhitectura mai modernă și subliniază individualitatea persoanei. Combinația dintre clasic și modern creează intrarea perfectă pentru casa ta.

 • Modele Premium din larice de la Pirnar
 • Modele Premium Larice
 • Uși din lemn de larice premium cu geamuri
 • Ușile din lemn de larice
 • Uși de intrare din lemn de larice și geamuri
 • Uși de exterior Premium din larice

Ușă de intrare din lemn din gama Premium – ZADĂ

Zada sau lemnul de larice conferă ușilor de intrare din lemn un aspect deosebit de cald, deoarece este deja roșcat la bază. Modelele pot fi produse în versiuni multicolore, pentru care puteți veni cu o culoare diferită pentru interior decât pentru exterior. Lemnul de zadă impresionează prin structura sa densă și inelele pronunțate ale copacilor, ceea ce va pune in evidența casa ta.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

Accesorii unice pentru ușile de intare din lemn

Ușile exterioare din lemn pot fi împodobite cu multe accesorii personalizate care împreună creează perfecțiunea stilată și estetică pe gustul tău. În acest fel, casa va găzdui o varietate de stiluri și detalii minimaliste, linii îndrăznețe sau texturi elegante. Nu există limite pentru adăugarea de elemente estetice, deoarece puteți explora numeroasele nuanțe de lemn și tipuri de sticlă cu posibilități nesfârșite de a vă juca cu texturi și modele decorative pentru a crea efecte speciale.

Piese unice din lemn cu sticla si aluminiu

Sticla este un material extrem de decorativ, dar foarte practic, care completează perfect lemnul. Puteți încorpora sticlă satinată și transparentă, sticlă albă și metalică, sticlă cu motive și reliefuri și vitralii în ușile elegante din lemn. Combinați-le cu aluminiu după cum doriți și adăugați o notă de modernitate detaliilor din lemn. În combinație cu iluminatul, ele fac o intrare magnifică care se potrivește chiar și celor mai moderne intrări și case.

Usi de intrare din lemn cu sticla si aluminiu

Mânere premiate pentru intrări maiestuoase din lemn

Opțiunile pentru mânere, butoane si bare de tragere pentru ușile de exterior din lemn sunt extrem de variate si depind de stilul locuinței tale. Modelele moderne din lemn pot fi combinate perfect cu mânere ultra-moderne, precum OneTouch, care este scufundat automat în foaia ușii. Inovațiile din lemn sunt, de asemenea, împodobite cu bare de tragere exterioare pătrate sau rotunde prestigioase și mânere care pot fi iluminate sau gravate cu o inscripție luminoasă la alegere.

Manere usi

O gamă largă de culori

Ușile de intrare din lemn pot fi tratate la suprafață în multe feluri. Le puteți colora sau alege orice culoare naturală a lemnului care se potrivește elegant cu nuanța fațadei tale. Pentru capodoperele din lemn Pirnar din stejar, molid și zadă, oferim o selecție bogată de glazuri și uleiuri care sunt folosite pentru a creea diferite efecte de culoare. De la tonuri calde de pământ până la nuanțe mai reci și mai deschise care subliniază și mai mult structura lemnului ales.

Alegerea celei mai bune culori pentru usa de exterior

Accesorii impresionante pentru mai multă siguranță

Ușile din lemn au stabilitate structurală și soliditate extrem de ridicate, astfel încât sunt foarte sigure în sine. Poți crește și mai mult securitatea ușii tale din lemn la standarde de securitate mai ridicate, prin upgradarea broaștei și a cilindruuil, sau poții consolida balamalele și poți opta pentru un sistem de ultimă generație de deschidere a ușii cu un scaner de amprente SECURO pentru protecție suplimentară împotriva efracției.

Extra accesorii pentru mai multa securitate

Accesorii

PIRNAR

Sfaturi pentru a alege ușa de intrare perfectă

 • Care sunt avantajele ușilor de exterior din lemn față de alte tipuri de uși de exterior?

  Ușile din lemn au o serie de avantaje față de alte materiale. Sunt extrem de solide, stabile, sigure și – nu veți crede – chiar de multe ori mai puternice decât oțelul. De aceea, construcția din lemn funcționează bine chiar și în caz de incendiu. Datorită solidității lor excepționale, pot fi fabricate în diferite dimensiuni.

  Lemnul este un material natural, respirabil. Reglează foarte bine umiditatea și asigură o viață sănătoasă. Datorită solidității sale, oferă o izolare termică excelentă și, cu anumite îmbunătățiri, o izolare fonică suplimentară.

  PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE INTRARE

 • Cum arată o ușă de exterior din lemn după 10 ani?

  Lemnul este un material natural care își schimbă aspectul prin expunerea pe termen lung la diferite condiții meteorologice. Rezistența culorii depinde de tipul de lemn pe care îl alegi pentru ușa ta, de locație și de îngrijirea și întreținerea regulată.

  Poți prelungi efectiv durata de viață a ușii din lemn. Este important ca acesta să fie tratat profesional, protejat și vopsit în momentul achiziției. De asemenea, poți asigura o mai bună izolare termică cu anumite accesorii precum garnituri, benzi de etanșare și praguri automate. Acest lucru îmbunătățește și izolarea fonică.

  Dacă ai o ușă veche care s-a strâmbat din cauza vremii și a timpului, îți recomandăm să apelezi la un profesionist cu experiență și cunoștințe pentru a te asigura ca ușii tale din lemn îi este redată strălucirea de odinioară și durata de viață este prelungită.

  PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

 • Cum poți curăța si îngriji o ușă de exterior din lemn?

  Lemnul este un material viu care are nevoie de o protecție regulată și adecvată. Tratează-ți ușa de intrare din lemn cu grijă, altfel suprafața sau culoarea se vor deteriora. Frecvența îngrijirii depinde de culoarea și expunerea ușii la intemperii.

  Recomandăm curățarea și protejarea suprafețelor din lemn de cel puțin două ori pe an. Curățați-le cu o cârpă blândă, umedă și cu produse de curățare pentru lemn, neabrazive. Dacă suprafața este deteriorată, este important să reparați imediat zona deteriorată, altfel există riscul ca apa să pătrundă în lemn, să înghețe iarna și să se desprindă stratul superior.

  Influențele externe pot provoca deteriorarea culorii. Curățați suprafața, care trebuie să fie uscată și fără praf înainte de ungere, cu o cârpă umedă și ungeți-o din nou cu ulei sau baiț. Ungeți suprafața, așteptați 5 minute până când uleiul este absorbit și apoi ștergeți excesul de ulei cu o cârpă în direcția inelelor copacilor.

  Deoarece lemnul este un material natural, anumite diferențe de culoare pot apărea pe suprafața aceluiași tip de lemn. Chiar dacă aplicați o glazură pe lemn, uneori această particularitate a lemnului nu poate fi eliminată. Diferențele de culoare și abaterile de la standardul de culoare trebuie acceptate.

  Solicitați sfatul unui profesionist pentru a repara daune majore. Deteriorările minore, cum ar fi zgârieturile și fisurile mici, pot fi reparate cu o perie fină și vopsea acrilică solubilă în apă.

 • Cât de sigură este o ușă de exterior din lemn?

  Datorită solidității și rezistenței lor, ușile din lemn sunt extrem de sigure și durabile. Puteți oferi securitate suplimentară în mai multe moduri. Optează pentru mânere, încuietori, balamale, sisteme și dispozitive cu autoînchidere de calitate superioară, care trebuie să fie deosebit de rezistente datorită greutății canatului ușii. Recomandăm utilizarea unei încuietori multipunct cu diverse sisteme de închidere de ultimă generație. O inserție cilindrică poate crește și securitatea, dar numai dacă este instalată într-o ușă de intrare din lemn de înaltă calitate. În clădirile mai vechi, cel mai bine este să înlocuiți ușile vechi cu uși de securitate care oferă protecție suplimentară împotriva efracției.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top