Preskoči na vsebino
Configurator

DIMENSIUNI UȘI DE EXTERIOR – DIMENSIUNI STANDARD SI MEDII

Dimensiuni de uși pentru toate tipurile de locuințe

Dimensiunile ușilor de intrare sunt limitate doar de propria ta imaginație. Împreună putem proiecta si ajusta orice dimesiune pentru ușa ta de exterior. 

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Creeăm uși de intrare pe dimensiuni la comandă

Dimensiunile ușilor exterioare sunt cel mai adesea limitate de disponibilitatea spațiului și, mai ales, de propria imaginație. Au un impact semnificativ asupra funcționalității și impresiei estetice pe care o creează. O ușă mai mică transmite un mesaj diferit împrejurimilor decât o intrare mare, monumentală. În ultimii ani, a existat o cerere din ce în ce mai mare pentru uși de intrare supradimensionate, motiv pentru care Pirnar a fost prima companie din lume care a dezvoltat cu succes un proces de fabricație care ne permite să producem uși de dimensiune GRANDE. Această abordare tehnică inovatoare ne permite să realizăm proiecte precum muzee, vile moderne și complexe mari de birouri.

Dimensiuni pentru usa de exterior

Uși de exterior într-un singur canat

Ușile de exterior într-un singur canat sunt cea mai comună alegere pentru o intrare. Pot veni în diferite dimensiuni, cu orice direcție de deschidere, de la standard la mare, și sunt potrivite atât pentru casele mici, cât și pentru cele mari. Dacă aveți mai mult spațiu, optați pentru unul sau două luminatoare , care să încadreze ușa dumneavoastră unică, ceea ce vă va face intrarea grandioasă și va permite să pătrundă mai multă lumină naturală.

 • DIMENSIUNI STANDARD
  Dimensiuni standard pentru usa intr-un singur canat
  DIMENSIUNI STANDARD

  Cele mai comune dimensiuni pentru o ușă într-un singur canat sunt intre 950 si 1135 mm pe lățime și între 2000 si 2200 mm pe înălțime.

 • COMBINAREA CU LUMINATOARE LATERALE
  Usa intr-un singur canat cu luminator lateral
  COMBINAREA CU LUMINATOARE LATERALE

  Luminatoarele laterale adaugă valoare decorativă casei dumneavoastră, deoarece ușa strălucește ușor în lumina slabă de seară. De asemenea, vă face casa mai sigură.

 • LEMN SAU ALUMINIU
  Usa de intrare din aluminiu sau din lemn
  LEMN SAU ALUMINIU

  O ușă de exterior de dimensiuni standard poate fi realizată din aluminiu sau lemn; ambele materiale vor completa perfect aspectul general al intrării tale.

 • OŢEL INOXIDABIL SAU INOXUL
  Inox
  OŢEL INOXIDABIL SAU INOXUL

  Datorită rezistenței la rugină și a întreținerii minime, oțelul inoxidabil sau inoxul, cum mai este denumit, este materialul perfect pentru realizarea mânerelor ușilor de exterior clasice sau moderne. Petrecem mult timp făcând mânere la Pirnar, deoarece acestea necesită un tratament magistral al suprafeței și șlefuire precisă a suprafețelor pentru a obține un aspect unic și elegant.

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Uși duble – pentru o intrare grandioasă

Tendințele arhitecturale contemporane se referă la deschiderea spațiilor, iar ușile moderne supradimensionate aduc măreție, spațiu și eleganță atemporală caselor. De asemenea, reduc senzația de a fi înghesuit și închis și oferă un sentiment de libertate casei. La Pirnar, facem un pas mai departe și creăm un ritual magic de trecere de la zgomotul lumii exterioare la liniștea și securitatea casei tale.

Practicitate convenabilă

Unul dintre cele mai importante avantaje ale ușilor duble este creșterea dimensiunii. Mutarea sau schimbarea mobilierului sunt doar doua motive practice pentru care vei aprecia ușurinta de a transporta obiecte mari prin ușile duble, in loc sa fii nevoit sa le manevrezi printr-o singura intrare. Un alt aspect practic important este vizibilitatea sporită, mai ales daca ai copii care se joaca in curtea din fata.

Usa dubla

Vederi uimitoare la interior

Dacă vă place să organizați petreceri acasă și sunteți o gazdă în suflet, atunci o ușă dublă de intrare va creea o primire de neuitat. Aceste uși exterioare sunt deosebit de plăcute din punct de vedere estetic atunci când se deschid spre o terasă sau o seră mai mare. Ele pot veni în orice direcție de deschidere.

Usa dubla de exterior frumoasa

Design minunat

La Pirnar, am făcut un pas mai departe și am dus monumentalitatea ușii duble în viitor cu cele mai avansate inovații tehnologice și accesorii precum placări cu sticlă sau luminatoare laterale.

Usa dubla cu luminatoare laterale

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

Marile dimensiuni ale
lui Grande

Camerele mari cu tavane înalte, vile grandioase, castele și capodopere arhitecturale moderne au nevoie de ceva mai mult decât standard. De aceea, fabricăm cu atenție ușile de intrare Pirnar selectate în dimensiunea Grande, care - practic fără restricții de dimensiune - creează o impresie de grandoare prin înălțimea și lățimea sa excepțională. Cea mai mare ușă de intrare până în prezent a fost instalată în Emiratele Arabe Unite - o magnifică ușă de intrare din aluminiu înaltă de 7,4 m, care împodobește o vilă din Dubai.

 • Usa Grande supradimensionata#1
  DIMENSIUNI SUPRADIMENSIONATE

  Dacă creați o casă cu adevărat maiestuoasă, ar trebui să alegeți și o ușă mare. La Pirnar, putem crea uși cu dimensiuni uimitoare de până la 3 m înălțime și 1,3 m lățime, pentru a face din vila dumneavoastră modernă o adevărată lucrare de artă.

 • Mai multa lumina naturala#2
  MAI MULTĂ LUMINĂ NATURALĂ

  Un avantaj suplimentar al unei uși GRANDE este că creează mai multă lumină naturală. Combinate cu sticlă, acestea vă vor lumina intrarea, accentuând în același timp aspectul frumos și modern al designului. Dacă alegeți lumini laterale pe ambele părți, veți obține impresia unei intrări mai mari și și mai impunătoare, permițând în același timp să pătrundă și mai multă lumină în holul de la intrare.

 • Aluminiu versatil#3
  ALUMINIU VERSATIL

  Aluminiul este cea mai comună alegere de material pentru modelele moderne supradimensionate, deoarece oferă cea mai mare stabilitate structurală, rezistență la deformare, cea mai bună izolație termică, o gamă largă de tratamente de suprafață și se combină ușor cu alte materiale.

PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

PIRNAR

Informatii utile

 • Care sunt dimensiunile unei uși standard?

  Dimensiunile cele mai comune pentru ușile cu un singur canat sunt: lățimea de la 950 la 1135 mm și înălțimea de la 2000 la 2200 mm.

  PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

 • Cum pot măsura intrarea noastră?

  Măsurarea ușilor este o sarcină complexă care este cel mai bine să fie lăsată în seama profesioniștilor cu experiență. Într-o clădire nouă, este mai ușor să determinați dimensiunile ușii, deoarece acestea sunt de obicei deja incluse în desenele arhitecturale sau în planurile clădirii.

  Dacă renovați, dimensiunile aproximative ale deschiderii actuale a ușii sau a peretelui sunt suficiente pentru o cotație informativă. Mai târziu, însă, măsurătorile precise vor fi lăsate profesioniștilor cu înaltă calificare de la Pirnar pentru a efectua măsurători precise.

 • Cum pot asigura securitatea ușilor supradimensionate?

  Chiar dacă ușa ta din față este supradimensionată, nu trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește siguranța, designul și manopera. Prin urmare, alegeți un producător experimentat care își modernizează și își îmbunătățește în mod constant gama de produse, în special în ceea ce privește siguranța.

  În ultimii ani, Pirnar a dezvoltat două sisteme de deschidere sigură cu recunoaștere automată a proprietarului, care previn orice manipulare a ușii din față și asigură cel mai înalt nivel de securitate disponibil în prezent, oferind în același timp cel mai înalt nivel posibil de confort.

  PROIECTEAZĂ UȘA DE INTRARE

 • Ce material ar trebui să aleg pentru o ușă de intrare supradimensionată?

  Există mai multe materiale din care să alegeți pentru uși de diferite dimensiuni; cu toate acestea, aluminiul este alegerea optimă pentru o ușă de dimensiuni mari din mai multe aspecte:

  • Stabilitate structurala maximă si rezistență la deformare. Aluminiul este cea mai comună alegere de material pentru ușile exterioare moderne supradimensionate, deoarece oferă cea mai mare stabilitate structurală și rezistență la deformare. Acest lucru este foarte important pentru ușile de dimensiuni mari.
  • Cea mai bună izolare termică. Aluminiul oferă o izolare termică excepțională, un factor important pentru ușile de dimensiuni mai mari, deoarece pierderile de căldură pot duce la costuri suplimentare cu energia.
  • Opțiuni de tratare a suprafeței. Aluminiul oferă nenumărate posibilități de tratare a suprafețelor. Cu întreținere minimă, își păstrează forma și aspectul original timp de mulți ani, făcându-l un material extrem de plin de satisfacții pentru ușile duble din față.
  • Combinație cu alte materiale. O ușa din aluminiu poate fi combinata cu lemn, sticla si chiar piatra, in functie de modelul usii si designul ales.
Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top