Preskoči na vsebino
Configurator

CONDIMENTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR CU O VARIETATE DE ACCESORII DECORATIVE

Set de accesorii suplimentare

Crează-ți casa pe care ți-ai dorit-o întotdeauna cu selecția noastră largă de accesorii unice.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Vizor pentru uși de intrare moderne si clasice

Vizorul este o caracteristică de securitate a ușii de exterior, care vă ajută să fiți precaut, deoarece puteți vedea cine se află de cealaltă parte a ușii fără a o deschide efectiv. La Pirnar există câte un tip de vizor pentru toată lumea. Cei caremizează pe tradiție vor alege unul clasic, în timp ce, cei care iubesc tehnologia vor opta pentru un vizor digital sau electronic.

 • VIZOR CONVENȚIONAL
  Vizor convențional
  Vizor convențional

  Modelul convențional poate fi montat într-o gamă largă de stiluri și materiale de uși. Poate fi montat foarte subtil în cele mai moderne uși, creând un aspect foarte elegant.

 • VIZOR DIGITAL
  Vizor digital
  Vizor digital

  Odată cu noua generație, Pirnar vă oferă o soluție avansată - un vizor digital echipat cu un afișaj LCD. Acest lucru vă arată o imagine clară a persoanei care este la ușă, împiedicându-i în același timp să vadă înăuntru. Acesta marchează un progres major în securitate atât pentru casa cât și pentru familia ta.

  Vizorul digital are o serie de avantaje:

  • Instalarea este ușoară, pentru că este exact la fel ca pentru modelul convențional, cu excepția faptului că se adaugă o cameră și un ecran.
  • Intimitate mai mare pentru proprietar, deoarece vizitatorii nu pot vedea deloc interior.
  • Securitate sporită, deoarece putem vedea persoana mult mai clar și distinct datorită afișajului LCD.
  • Mai ușor de utilizat pentru oricine are deficiențe de vedere sau cu statură mică, inclusiv pentru copii.

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Ciocănitori uimitoare cu o notă de tradițională

Pentru casele venerabile, cu o notă romantică a trecutului, adăugarea de ciocănitoare clasice completează și designul ușilor moderne din aluminiu sau lemn. Atunci când vă decideți asupra ciocănitoarei potrivite, există zeci de combinații posibile de mânere de tragere, ciocănitoare și încuietori pe care le puteți utiliza pentru a se potrivi stilului tău. Ciocănitoarele pentru ușile din față sunt un plus minunat pe care no,i cei de la Pirnar, le includem cel mai adesea în modelele clasice de uși ale colecției Classico. Ele vin în diferite forme și culori, dar ciocănele din inox extrem de lustruite în tonuri de bronz sau auriu sunt deosebit de dorite.

 • Ciocănitor pentru ușă modernă
 • Ciocănitor pentru ușă din alamă si inox
 • Ciocănitor clasic

Numere moderne din oțel inoxidabil

Numerele casei decorative, unice, sunt un plus minunat pentru orice model Pirnar. De ce un număr modern de casă ar trebui să fie doar un element necesar pentru cutia poștală atunci când îl poți integra în aspectul general al intrării in casa ta, într-un mod unic?

Material pentru numărul casei decorativ

La Pirnar, numerele casei sunt realizate la comandă din oțel inoxidabil și sunt montate la nivel cu suprafața ușii pentru un aspect elegant și pentru o curățare ușoară. Acestea pot fi adăugate modelelor de uși cu mai multă sticlă, fie pe foaia de sticlă din decupajul vitrat al ușii, fie pe luminatorul lateral. Încă o ocazie de a trezi admirația curioasă a trecătorilor.

Numărul decorativ al casei realizat din inox

Adăugați si alte cuvinte numerelor

Pe lângă un număr de casă decorativ, poți lua în considerare adăugarea primei litere a numelui tău de familie sau a numelui de familie complet la o ușă de intrarea elegantă. Acesta se poate realiza in inox sau ca motiv pe suprafata sticlei, in functie de stilul si modelul ales. Fii mândru de tine și afișează-ți subtil atingerea personală.

Model decorativ

Inscripție personalizată în mânerul de exterior LabeLux

Nu rata upgrade-ul LabeLux, unde poți pune o inscripție iluminată la alegere pe bara de tragere sau pe mâner. Îți recomandăm să completezi această personalizare cu modul avansat de deblocare al ușii prin cititorului de amprente SECURO. Acest lucru face ca intrarea în casa ta să fie o experiență cu adevărat personală.

Inscripție iluminată

Un ornament pentru fiecare stil

Numărul casei decorativ este un element care completează atât design-urile clasice, cât și intrările moderne. Diferența este că la intrările tradiționale numărul decorativ al casei este considerat un adevărat ornament și i se acordă o formă, poziție și dimensiune corespunzătoare. La ușile de intrare moderne, numărul casei este incorporat mai subtil, cu un font mai contemporan.

Numărul casei decorativ

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top