Preskoči na vsebino
Configurator

Condiții de utilizare

Vizitând și privind orice parte a site-ului web al companiei Pirnar, sunteți de acord cu toate restricțiile și condițiile de utilizare menționate aici. Dacă nu sunteți de acord cu toate acestea, vă rugăm să nu utilizați acest site. Vă sfătuim să revizuiți din când în când Condițiile de utilizare/prevederile valabile pentru protecția vieții private, deoarece acestea sunt obligatorii din punct de vedere juridic.

Compania Pirnar administrează, controlează și actualizează acest site web din Ljubljana. Acest site web este destinat utilizării internaționale. Compania Pirnar nu garantează acuratețea datelor publicate pe site-ul său web în toate țările. În plus, nu garantează că toate produsele și serviciile vor fi disponibile în toate țările sau în toate formele, pachetele și în aceleași condiții. Atunci când utilizatorii accesează acest site web și îl folosesc, trebuie să ia în considerare sistemul juridic din țara lor.

Toate informațiile și datele prezentate pe site-ul companiei Pirnar sunt oferite doar cu titlu informativ și nu au scopul de a stabili relații juridice obligatorii sau de a intra în astfel de relații juridice, cu excepția cazului în care este specificat în mod explicit.

Informațiile de pe site-ul Companiei despre companie, produsele și serviciile sale nu vor fi considerate a prezenta gama sa în sens real. Informațiile prezentate pe site-ul Companiei despre produsele sale oferă doar informații generale despre întreaga gamă de produse fabricate de companie. Prin urmare, subliniem că datele nu reprezintă intervalul nostru decât dacă este specificat în mod explicit.

Atunci când un produs este prezentat pe site-ul web al companiei Pirnar, aceasta nu înseamnă că compania comercializează efectiv produsul sau îl oferă într-un teritoriu care este de interes pentru vizitatorul site-ului web sau într-un teritoriu în care vizitatorul a deschis site-ul web. Vizitatorul trebuie să verifice cu compania sau cu companiile sau reprezentanții acesteia din străinătate dacă compania Pirnar comercializează efectiv produsul care este de interes pentru vizitatorul site-ului și dacă este disponibil pentru vânzare.


Limitarea răspunderii

Deși compania Pirnar a gestionat și va continua să gestioneze site-ul său cu diligența necesară pentru a asigura informații corecte și date actualizate, nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea și integritatea acestora. Își rezervă dreptul de a modifica conținutul acestui site web în orice moment și în orice mod, indiferent de motivele pentru care face acest lucru și fără nicio notificare prealabilă.

Utilizarea conținutului publicat va fi considerată responsabilitatea proprie a utilizatorilor. Nici compania Pirnar, nici orice persoană juridică sau fizică care a colaborat la dezvoltarea și implementarea acestui site web nu va fi, prin urmare, responsabilă pentru orice daune care ar putea apărea din accesul la informațiile incluse pe acest site, sau din utilizarea și/sau incapacitatea pentru a utiliza astfel de informații și/sau de la orice eroare sau deficiență a conținutului acestora.

Este posibil ca orice utilizator al site-ului companiei Pirnar să răspundă cu diverse informații. În acest sens, Pirnar nu își va asuma nicio responsabilitate. Utilizatorii sunt avertizați că astfel de informații vor fi considerate neconfidențiale și neprotejate. Ne vom rezerva dreptul de a-l folosi liber, de a-l disemina și de a-l dezvălui altora fără restricții și fără a fi obligați să ne menționăm sursa. Ne vom rezerva dreptul de a folosi de asemenea (dar nu numai) orice idei, concepte, cunoștințe, experiență sau tehnici care ar putea face obiectul acestor informații sau care ar putea fi conținute în aceste informații. Le putem folosi în orice scop, la discreția noastră.


Link-uri către site-uri web ale terților

Acest site web include, de asemenea, informații despre terți și link-uri către site-urile lor. Acesta este marcat în mod corespunzător oriunde considerăm că este necesar. Cu toate acestea, conținutul site-urilor web ale terților nu este cunoscut de Pirnar și, prin urmare, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiile acestora.


Intellectual property rights

All information and images featured on the Pirnar company website are subject to copyright or another type of protection of intellectual property within the legally permitted scope. Documents from this website may only be reproduced for non-commercial purposes or for personal use, while preserving all the stated notices on copyright and other rights. Any photocopying, copying, reproduction, modification or any other distribution of information from this website for commercial purposes shall be forbidden without the express written approval by the Pirnar company. Any trade or service marks appearing on this website are registered trademarks of Pirnar, i.e. Pirnar is entitled to use them.


Protejarea datelor cu caracter personal

În conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor cu caracter personal în Republica Slovenia, Pirnar acordă o atenție deosebită protecției confidențialității în ceea ce privește informațiile obținute de la utilizatorii acestui site web și datele personale transmise de utilizatori. În continuare veți fi familiarizat cu sistemul de colectare, păstrare, utilizare și diseminare a datelor cu caracter personal.

Puteți vizita site-ul nostru web fără a trimite datele dumneavoastră personale. Acesta din urmă este necesar doar dacă doriți să primiți anumite informații prin e-mail sau să stabiliți contact cu noi.

Colectăm date cu caracter personal numai atunci când ni le trimiteți prin intermediul unei cereri, formulare completate sau mesaje de e-mail, ca parte a unei comenzi, cereri sau întrebări despre materialele comandate și, în situații similare, când decideți să trimiteți datele dumneavoastră. .

Pe lângă datele cu caracter personal transmise de dvs., colectăm informații și prin cookie-uri; acestea pot cuprinde site-ul web care a servit ca link către site-ul nostru web, site-urile web pe care le vizitați de pe site-ul nostru, adresa dumneavoastră IP și durata vizitei dumneavoastră pe site-ul nostru. Aceste informații ar putea fi folosite pentru a vă stabili identitatea, dar nu o facem niciodată.

Datele transmise de dumneavoastră sau colectate prin intermediul cookie-urilor sunt prelucrate în următoarele scopuri: în scopuri statistice, dar numai într-un mod care să ne împiedice să vă stabilim identitatea; pentru definirea problemelor de server și pentru gestionarea site-ului web; pentru furnizarea produselor și serviciilor pe care le-ați comandat prin intermediul site-ului nostru web; pentru alte scopuri solicitate sau convenite de dvs., cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Atunci când furnizăm datele dumneavoastră personale unor parteneri externi cu privire la furnizarea de produse sau servicii pe care le-ați comandat sau pentru orice alte scopuri aprobate de dumneavoastră și implementate în colaborare cu partenerii contractuali, vă asigurăm că partenerii noștri contractuali respectă reglementările existente privind protectia datelor cu caracter personal.

Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate la Pirnar, adică pe serverele care sunt administrate în cadrul companiei. Nici noi, nici partenerii noștri nu le vom depune sub nicio formă pentru a fi utilizate de terți, cu excepția cazului în care sunteți de acord cu acest lucru sau dacă nu vă cereți autoritățile judiciare.

Datele vor fi stocate sau procesate pe computer în Republica Slovenia și nu vor fi transferate pentru prelucrare către țări terțe.


Siguranță

La Pirnar folosim măsuri tehnice și organizatorice de siguranță care vă protejează datele de orice manipulare, pierdere, distrugere sau acces neautorizat. Pentru a asigura siguranța și confidențialitatea datelor personale colectate online, folosim, de asemenea, firewall-ul standard și protecția prin parolă. În prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal implementăm măsuri menite să vă protejeze datele de pierdere, utilizare necorespunzătoare, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere. Nu putem securiza datele de orice pierdere, utilizare necorespunzătoare, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere în toate cazurile. Cu toate acestea, încercăm să prevenim astfel de evenimente nefericite.


Contactează-ne

În cazul unor probleme, întrebări sau acces la, corectare, blocare sau ștergere a datelor dumneavoastră personale, contactați-ne la info@pirnar.si.

Datorită dezvoltării continue a internetului, notificarea noastră legală trebuie modificată din când în când. Ne rezervăm dreptul de a efectua orice astfel de modificare.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top