Preskoči na vsebino
Configurator
 • CARBONCORE
  Inovatia CarbonCore
  CarbonCore – Cea mai puternică construcție din fibră de carbon pentru ușile de intrare din lume

  Inima fiecărei uși de intrare de lux este construcția acesteia. CarbonCore este singura construcție patentată din carbon din lume realizată exclusiv pentru ușile din față. Fibra de carbon este extrem de ușoară, rigidă și de multe ori mai rezistentă decât oțelul, așa că ușa nu se va îndoi în soarele arzător sau în cea mai friguroasă iarnă. Acesta reprezintă nucleul superior pe care se bazează toate ușile de intrare noi Pirnar.

 • ONETOUCH
  Inovatia OneTouch
  OneTouch – Mâner automat retractabil cu scaner de amprente

  Inovația OneTouch este un sistem patentat de funcționare în mecanismul mânerului ușii, care se deschide și se închide automat folosind un scaner de amprente. În acest fel, mânerul previne orice manipulare a ușii și astfel crește securitatea intrării dumneavoastră.

 • NERO EDITION
  Premium pentru Editia NERO
  Nero Edition – Accesorii sofisticate în negru elegant, atemporal

  Nero Edition este o colecție de accesorii sofisticate pentru ușile de intrare în negru atemporal. Tragerile ușilor, mânerele, ornamentele reflectorizante și încuietorile au fost rafinate în continuare de către meșterii noștri pricepuți, adăugând o notă de atemporalitate în negru. Un exemplu minunat este inovația unică a lui Pirnar – faimosul mâner de ușă LabeLux, care necesită o precizie excepțională datorită complexității produsului în versiunea neagră.

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top