Preskoči na vsebino
Configurator

Prima ușă glisantă de intrare, inteligentă din lume

Deschide ușa de exterior a visurilor tale doar cu o privire

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Capodoperă patentată si premiată

Pirnar Theatrica este prima ușă solidă, fără atingere și complet automată din lume, potrivită pentru case pasive și cu consum redus de energie. Este un ”perete” de intrare care se deschide și se închide doar magic pentru proprietarul său. Automat. Fără atingere. Doar dintr-o privire. Este cel mai personal și unic lucru pe care îl veți experimenta vreodată la ușa de exterior.

Premiul german pentru design 2017

Theatrica este inteligentă

Cea mai recentă și sigură tehnologie permite ușii Theatrica să facă totul pentru tine. Theatrica vede cine e la ușa de exterior și le permite să intre doar celor pe care îi recunoaște. Sistemul de recunoaștere facială recunoaște persoanele autorizate, apoi deschide ușa și o închide în urma lor. Nu este nevoie să faci sau să atingi nimic.

Theatrica

Theatrica este minunată

Theatrica este o intrare fără mânere care dispare magic în peretele adiacent. Un design superb și atemporal. Este lemn, piatră, sticlă, aluminiu sau orice altceva pe care ți-ai dorit mereu să vezi în casa ta. O gamă minunată de culori și finisaje. Theatrica este peretele de la intrare care uimește pe toată lumea.

Usa de intrare fara maner

Theatrica este în siguranță

Dacă doriți să opriți închiderea, este suficientă o mână blândă - se va opri într-o clipă. Îți amintește pe oricine a încercat să intre și îți raportează. Nu poate fi păcălită - va distinge între tine, străini și alți rezidenți ai casei.

Deschide ușa de exterior fără cheie

Inovație patentată

Pirnar Theatrica este o inovație patentată și câștigătoare a unui premiu Red Dot pentru produse, a unui premiu german de design și a unui premiu german pentru inovație.

Premiile Theatrica       Premiul ReDot

Theatrica - usa premiata

PROIECTEAZĂ-ȚI UȘA DE EXTERIOR

Uitați de limitări

Cu Theatrica, nu există limitări. Poate fi realizat în cele mai mari dimensiuni, chiar și ca ușă dublă, ceea ce creează impresia că peretele se deschide. Suprafața curată, fără mânere, nealterată din punct de vedere estetic poate fi finisată în lemn, piatră, sticlă sau aluminiu. Instalarea în sine este mai simplă decât cea a unei uși convenționale.

Theatrica - fără limitări

Vhodna vrata
Configurează ușa de exterior
Mergi la Configurator
Pirnar Showrooms
Vizitează showroomul PIRNAR
Atinge o ușă de exterior
Katalogi
Descarcă cataloagele cu usi de exterior
Descoperă toate modelele de uși de exterior
top